De vacaturekeet

Workfix is het logistieke uitzendbureau van Tilburg. Dagelijks helpen wij mensen aan een nieuwe, leuke baan in de transport en logistiek. Steeds meer mensen schakelen in hun zoektocht naar een nieuwe fulltime baan de hulp van Workfix in. We worden dus steeds bekender en de vraag naar ons neemt steeds meer toe. Toch wachten we niet tot jij naar ons toe komt, maar zoeken we jou gewoon op!

Hoe dan?

Bij Workfix hebben we een bouwkeet geheel gestyled en in een Workfix-jasje gegoten. Hiermee gaan we vanaf nu naar de nieuwe werknemers toe op de industrieterreinen. In onze mobiele keet vind je alles over onze diensten en vind je de leukste vacatures die via ons worden aangeboden. Met onze vacaturekeet zetten we op een creatieve manier een stapje extra om jou aan de aller-leukste baan te helpen. Zo worden we ook het mobiele uitzendbureau van Tilburg en helpen we jou gegarandeerd aan die nieuwe leuke baan.

Op zoek naar een nieuwe baan?

Ben je op zoek naar een nieuwe baan in de transport en logistiek? We hebben de leukste vacatures voor jou beschikbaar. Bekijk ze dus snel, of neem contact met ons op als je vragen hebt over een vacature. Wie weet zien we je snel op onze locatie, of zien we je op jouw locatie. Tot snel!