Recruitment Intercedent Eindhoven

Eindhoven – 40 uur – €2.600 – €3.500 

Ben je gedreven, energiek en kun je makkelijk contacten leggen? Wil jij medeverantwoordelijkheid zijn voor onze gloednieuwe vestiging in Eindhoven en als rechterhand van de Vestigingsmanager meebouwen en meegroeien? Dan stomen wij je klaar zodat jij als een pro de beste talenten kunt matchen!

Dit ga je doen

De functie Recruitment Intercedent is een veelzijdige rol waarin je verantwoordelijk bent over je eigen klantenportefeuille. Je voert voortgangsgesprekken met kandidaten en volgt de ontwikkeling van kandidaten nauwlettend op de voet. Heeft een kandidaat niet de juiste papieren, dan zorg jij voor opleidingsmogelijkheden of een andere passende rol.

De juiste match, die maak jij! Verder ga je:
– Intakegesprekken voeren met potentiële kandidaten;
– Onderhandelen over salaris en arbeidsvoorwaarden met zowel opdrachtgevers als kandidaten;
– Vacatures op diverse kanalen opstellen en plaatsen;
– Zorgen voor een goede administratieve afhandeling van het recruitmentproces;
– Kandidaten begeleiden en adviseren gedurende het hele traject;
– Je bent gelijkwaardige sparringspartner voor de Vestigingsmanager en kunt daarmee echt impact maken.

 

Wat verwachten wij van jou?

Als Recruitment Intercedent heb je een scherp oog voor talent en weet je moeiteloos mensen aan je te binden. Met jouw proactieve houding en sterke communicatieve vaardigheden, kun jij kandidaten enthousiasmeren en overtuigen. Voor jou is een succesvolle match tussen kandidaat en opdrachtgever na 17:00 geen overwerk, maar juist een overwinning. Uiteraard begin je de volgende dag iets later, zo werkt dat bij Workfix! Verder verwachten we dat je over het volgende beschikt:
– Passie voor recruitment of zin om in dit vakgebied te starten;
– Een geven en nemen mentaliteit;
– Een flexibele en commerciële instelling.
– Je vindt het leuk te sparren en mee te denken.

 

Wat bieden wij jou?

Bij Workfix krijg je de kans om je talenten als Recruitment Intercedent volledig te benutten en te laten groeien. De ontwikkeling van onze kandidaten vinden wij even belangrijk als jouw ontwikkeling. Daarom investeren we graag in jouw professionele groei door middel van trainingen of opleidingsmogelijkheden. Ook kun je onderstaand van ons verwachten:
– Een 7 maanden contract met uitzicht op vast;
– Een goed salaris tussen de €2.600 en €3.500;
– Auto van de zaak;
– Laptop en telefoon van de zaak;
– 8% vakantiegeld;
– 30 heerlijke vakantiedagen;
– Een goede bonusregeling.

 

Over Workfix

Bij Workfix geloven wij in wederzijdse waardering. Ben je goed voor een ander, dan zijn zij ook goed voor jou. Of met andere woorden: wij behandelen uitzendkrachten zoals we zelf behandeld willen worden. Mede hierdoor zijn we in 5 jaar tijd groot geworden. Iedereen die gemotiveerd is krijgt een baan en de ruimte om zich verder te ontwikkelen!

Wij zorgen niet alleen goed voor uitzendkrachten, maar vinden de werksfeer voor onze eigen collega’s en hun ontwikkeling net zo belangrijk. Als groeiend bedrijf liggen de kansen voor het oprapen. Jij kunt dus écht impact maken. En hard werken? Dat wordt beloond met goede bonussen en spontane teamuitjes. En laten we de Brabantse gezelligheid vooral niet vergeten. Een biertje of een potje FIFA op de vrijdagmiddag? Het kan allemaal!
Heeft deze vacature jou enthousiast gemaakt? Solliciteer direct!

Heeft deze vacature jou enthousiast gemaakt? Solliciteer direct!

Solliciteer direct!

Click or drag a file to this area to upload.