Onze Thijs nu nóg klantgerichter

Thijs van Dijk, onze lieftallige collega, is in maart 2018 gestart als beginnend consulent bij Workfix. Als echte vakidioot weet hij wat er van de logistieke branche wordt gevraagd, maar wat extra kennis kan nooit kwaad, toch? Daarom besloot Thijs een tijdje geleden zijn Artra diploma te willen behalen. Afgelopen week was zijn examen en hij was dan ook goed zenuwachtig.

Basisopleiding Intercedent

Alle zenuwen waren gelukkig niet voor niets want hij heeft nu de Basisopleiding Intercedent op zak. Hierin leerde hij alle ins- en outs van het mooie uitzendvak. De 3 complete trainingsdagen en 5 weken zelfstudie waren even pittig, maar nu is hij nog beter in staat kandidaten te helpen aan hun droombaan!

Trots

Thijs, we zijn trots op jou en je mag gerust weten dat onze verwachtingen er niet minder op geworden zijn! Op naar nóg meer gelukkige klanten en nieuwe medewerkers!

Aansluiten bij Workfix

Ben jij ook op zoek naar werk in de transport of logistiek? Laat onze Thijs dan doen waar hij goed in is: een passende baan voor je vinden! Bekijk alvast onze vacaturepagina om te kijken of er iets leuks tussen staat. Ook kun je altijd contact met ons opnemenof gewoon langskomen voor een lekker kopje koffie.