7 dingen die jij moet weten over Workfix!

Wij zetten ons al geruime tijd in om de leukste logistieke banen bij de juiste personen te koppelen. We zijn een uitzendbureau die volledig met jouw wensen en behoeftes meedenkt. Ook als je nog niet over de nodige kennis en certificaten beschikt kun je bij ons terecht. We bieden je verschillende opleidingen zodat jij aan de slag kunt bij een bedrijf waar jij toekomt ziet.

Wist je dat…

Workfix al bijna 5 jaar bestaat!

In deze 5 jaar hebben we al veel medewerkers ontzettend blij gemaakt met een volgende stap in hun carrière. De logistiek is een stabiele branche met veel baanzekerheid. Door de vele veranderingen blijft deze sector groeien.

 

63% van de Workfix medewerkers uiteindelijk een contract bij de opdrachtgever krijgt?

Doordat wij zorgvuldig zoeken naar een goede match tussen een medewerker en opdrachtgever komt het bij bijna twee derde van de kandidaten voor dat beiden partijen door willen met elkaar. Een prettige werkomgeving en doorgroeimogelijkheden zijn factoren die ambitie kunnen vergroten. Bij ons blijf je dus niet vaststeken in tijdelijke samenwerking maar werk je aan je eigen toekomst.

 

Workfix ondanks de coronacrisis nog steeds groeit?

De coronacrisis heeft vele werkbranches hard geraakt. In de logistieke wereld heeft het daarentegen niet per se zijn negatieve sporen achter gelaten. Door de overvloed aan mogelijkheden, functies, takenpakketten en verantwoordelijkheden is dit een perfecte branche om je ambitie te laten zien. Workfix groeit mee met de branche en zorgt elk jaar weer voor meer gevulde vacatures.

workfix feitjes

Workfix Academy sinds kort nieuwe medewerkers opleidt?

Workfix Academy is opgezet om iedereen de juiste cursussen en opleidingen te kunnen bieden om werkzaam te zijn in de logistieke wereld. Onze cursussen en opleidingen zorgen voor een snellere start van je carrière dankzij het verzamelen van nodige certificaten. Ben jij op zoek naar een leuke baan in de logistieke branche maar beschik je niet over alle vereisten? Workfix Academy biedt meerdere cursussen aan om jouw cv uit te breiden.

 

Wij uitsluitend met lokale toeleveranciers en dienstverleners samenwerken?

Wij werken graag met vaste klanten om een goede werksfeer te creëren. Lokale leveranciers en dienstverleners zorgen voor fijne, langdurige samenwerkingen.

 

Wij onze medewerkers graag in het zonnetje zetten?

Elk jaar organiseren we onder andere een compleet verzorgde BBQ en zorgen we dat onze medewerkers elk seizoen een mogelijkheid krijgen om wedstrijden van Willem II te bezoeken. Dit uit niet alleen de waardering voor onze krachten, het zorgt ook voor een goede band en gezelligheid tussen collega’s.

 

Je bij ons altijd welkom bent voor een kop koffie en een intake?

Ben jij benieuwd naar wat wij voor jou zouden kunnen betekenen? Zelfs zonder afspraak kun je bij ons altijd binnenlopen! We denken graag met je mee over de mogelijkheden in jouw logistieke toekomst.

Kom ook langs bij Workfix!

Wil jij samen met Workfix stappen maken in jouw carrière? Kom dan gerust eens lang bij onze vestiging of neem contact met ons op voor meer informatie. We kijken graag naar wat wij kunnen doen om jou blij te maken met je volgende baan. Tot snel bij Workfix!