De gezichten achter Workfix

Wij zijn Workfix! Een frisse en enthousiaste uitzendorganisatie gespecialiseerd in het uitzenden van logistiek en transport personeel. Workfix is in 2017 opgericht en wordt gerund door vakidioten komend uit verschillende disciplines in de logistiek. Hierdoor kijken wij op een andere manier naar onze flex collega’s. Wij geloven erin dat als je goed bent voor een ander dat ze goed zijn voor jou. De kernwoorden respect, transparant en vertrouwen staan erg hoog bij ons in het vaandel. Wij willen meer zijn dan een goed werkgever. Wij behandelen kandidaten zoals we zelf behandeld willen worden. De binding met flex collega’s zal steeds belangrijker worden naar mate dat de krapte in de arbeidsmarkt toeneemt en wij geloven dat wij hiermee het verschil kunnen maken zodat we altijd kunnen gaan voor een goede match!

Voor een goede samenwerking is een krachtig en gemotiveerd team nodig. Bij Workfix hebben we een ervaren groep toppers die weten wat er in de logistieke wereld gevraagd wordt. Zo kunnen we jou optimaal begeleiden bij het vinden van een goede en passende functie. Daarom stellen we je graag voor aan onze vaste krachten die iedere dag weer zorgen voor een match tussen werkgever en talentvolle uitzendkrachten.

Bart

Mijn naam is Bart de Lepper, begin 2018 gestart als mede-eigenaar van uitzendbureau Workfix. Na jarenlange ervaring van internationaal inkoop en logistiek was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Die heb ik inmiddels gevonden met mijn compagnons in de uitzendbranche. Ook door mijn netwerk en vele contacten zijn we bekend geworden in Tilburg. Wij proberen door onze manier van werken sneller te reageren naar uitzendkrachten en de opdrachtgever. Iedere uitzendkracht is bij ons welkom!

Freek

Mijn naam is Freek van Gool. Op 1 oktober 2017 ben ik gestart als commercieel directeur bij Workfix. Na 10 jaar werkzaam te zijn geweest bij een andere uitzendorganisatie was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Vol passie en energie ben ik samen met mijn 2 compagnons Workfix gestart. Na een spannend eerste jaar mag en kan ik nu met trots zeggen dat we een prachtig bedrijf hebben opgezet en dat we een stabiele en professionele partner zijn voor onze klanten en flexwerkers. We zijn Workfix gestart met het idee het anders te doen dan vele andere uitzendorganisaties. Wij proberen iedereen te behandelen zoals we zelf graag behandeld willen worden. Met gepaste trots kan ik vertellen dat ons dit tot op heden zeker is gelukt!

Daan

Mijn naam is Daan Beekers. Sinds 1 maart 2018 trotse mede-eigenaar van het logistieke uitzendbureau van Tilburg! Met mijn achtergrond als logistiekmanager geen onbekende in de logistieke wereld. Via mijn grote netwerk heb ik reeds veel oude bekenden als klant mogen begroeten. Daarnaast kan ik me als ervaringsdeskundige als geen ander inleven in de hectische situaties waarin klanten zich soms bevinden. Tevens heeft een dag altijd 24 uur en een week altijd 7 dagen, ik ben pas gelukkig als de klant dat ook is!

Aansluiten bij Workfix

Ben jij ook op zoek naar werk in de logistieke of transport sector? Laat onze collega’s dan doen waar ze goed in zijn: een passende baan voor je vinden! Bij ons krijg je de mogelijkheid je ambities waar te maken. Voor meer informatie of vragen kun je contact met ons opnemen of gewoon eens langskomen voor een kopje koffie.

Bart
Freek
Daan