Workfix is nu ook te vinden in Eindhoven!

Vanaf 1 februari zijn alle commerciële activiteiten van Flexforces Tilburg overgenomen door Workfix. Deze beide uitzendbureaus zijn vooral actief in de regio Tilburg én sinds een aantal maanden onderdeel van Augias Flex. Dit voelde dan ook als een logische samenvoeging en een mooie stap om samen verder te groeien! 2024 staat bij Workfix dan ook in het teken van groeien. Wil jij weten wat we allemaal van plan zijn?

In de buurt van Eindhoven werken in de logistiek?workfix eindhoven

Dan hebben we heel goed nieuws voor jou! Workfix heeft een nieuwe vestiging in Eindhoven geopend, met als nieuwe vestigingsmanager Joey van Beek! Alle kansen die wij in Tilburg gecreëerd hebben voor onze medewerkers, bieden we nu ook in Eindhoven om het Workfix gebied uit te breiden. Zo kunnen nog meer enthousiastelingen voor de logistiek bij Workfix terecht. Ook in Eindhoven hebben we fantastische werkgevers gevonden waarmee we samenwerken om fijne werkplekken met doorgroeimogelijkheden voor onze kandidaten te creëren. Houd ons in de gaten voor de details over onze nieuwe vestiging en Eindhoven!

Bekijk onze vele vacatures!

Onze sector is niet voor niets één van de leukste sectoren om in aan de slag te gaan. De logistieke sector is altijd stabiel, er is altijd ruimte voor enthousiaste en hardwerkende mensen en betaald ook nog eens goed! Als jij graag wil doorgroeien en een mooie carrière wil opbouwen, is de logistieke sector uitstekend geschikt voor jou. Bekijk hier onze uiteenlopende vacatures.

Ben je geïnteresseerd in het starten als hef– of combitruckchauffeur? Of spreekt de rol van rangeerder of operator je aan? Bekijk snel onze vacatures en solliciteer direct! Bij Workfix zijn er verschillende dienstopties beschikbaar, zodat je je werktijden flexibel kunt indelen. Of je nu naast je studie wilt bijverdienen of voltijds aan de slag wilt, bij ons is er ruimte voor jouw voorkeur!

Kom werken bij Workfix!

Bij Workfix staat jouw groei centraal. We bieden niet alleen banen aan, maar kansen voor een stabiele en natuurlijk leuke loopbaan in de logistiek. Ons team staat klaar om je te ondersteunen, of je nu aan het begin staat van je carrière of op zoek bent naar nieuwe uitdagingen. Met onze flexibele diensten, professionele ontwikkeling en een hecht team van collega’s, ben je bij Workfix verzekerd van een solide basis voor jouw toekomst. Neem contact met ons op om jouw carrière wensen en de mogelijkheden te bespreken!