In de zomer aan de slag bij Workfix!

Na regen komt zonneschijn! Bij Workfix worden we helemaal vrolijk van de lente die eindelijk écht aangebroken is. Met onze nieuwe energie kunnen we weer volop aan de slag om voor jullie de juiste logistieke baan te vinden! Bij Workfix staan we klaar om jou te helpen bij het vinden van een baan die perfect bij je past. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, je vaardigheden wilt uitbreiden met onze Workfix Academy, of gewoon wat extra geld wilt verdienen in de zomer, we hebben volop mogelijkheden beschikbaar. Bekijk direct onze open vacatures!

Logistieke kansen in Tilburg én Eindhovenvacatures logistiek zomer

Nu we sinds kort ook in Eindhoven gevestigd zijn, bieden we niet alleen in Tilburg maar ook hier een overvloed aan vacatures in de logistieke sector! Zowel in Tilburg als in Eindhoven kijken we zorgvuldig met je mee, zodat jij aan een nieuwe baan kunt beginnen die écht bij je past. Onze nieuwe locatie biedt diverse banen in de logistiek, zodat je dichter bij huis kunt werken en nog meer mogelijkheden hebt om jouw droombaan te vinden.

Benieuwd naar onze openstaande vacatures? Neem snel een kijkje op onze website en ontdek de vele mogelijkheden die we bieden. Of je nu op zoek bent naar een baan als logistiek medewerker, technisch tekenaar, machine operator, rangeerder of magazijnmedewerker bij Workfix hebben we voor ieder wat wils!

Heb jij een opfrisser nodig?

Heb je een verlopen certificaat en wil je weer veilig en verantwoord aan de slag? Geen probleem! Bij Workfix leiden we je graag op, zodat je jouw vaardigheden kunt bijwerken en weer met vertrouwen achter het stuur kunt kruipen. Onze Workfix Academy biedt verschillende cursussen om al je certificaten op orde te krijgen. Van heftruck- en reachtruckcursussen tot combitruck-, terminaltrekker-, shovel- en EPT-cursussen, we hebben alles in huis om jou voor te bereiden op succes in de logistieke wereld. Daarnaast bieden we ook cursussen over veiligheid op de werkvloer, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste richtlijnen en procedures.

Lekker bijverdienen in de zomer bij Workfix

Wil je wat extra geld verdienen tijdens de zomermaanden? Ook dat is mogelijk bij Workfix! We hebben parttime vacatures beschikbaar voor degenen die op zoek zijn naar een flexibel werkschema dat past bij hun zomervakantieplannen. Of je nu voor een kortere periode wilt werken of alleen in de zomermaanden beschikbaar bent, bij Workfix hebben we mogelijkheden die aansluiten bij jouw behoeften. Geniet van de zonnige dagen en verdien tegelijkertijd wat bij in een dynamische en boeiende logistieke omgeving!

Bekijk onze uiteenlopende logistieke vacatures!

Begin jouw logistieke carrière met Workfix! Wij vinden de perfecte match tussen jou en je nieuwe werkgever. Neem voor vragen over onze vacatures, werkwijze of de mogelijkheden gerust contact met ons op. Samen bespreken we jouw toekomst in de logistieke sector en bekijken we welke kansen er voor jou liggen. Bij Workfix denken we proactief met je mee en gaan direct op zoek naar een baan die perfect past bij jouw persoonlijke voorkeuren en doelen!