De vakantie is weer achter de rug, en na een tijd van veel beperkingen lijkt het erop dat we weer meer mogen. Dat zorgt voor een frisse start op werk, zowel thuis als op kantoor. Maar juist nu je in deze hectische tijd hebt kunnen rusten daalt het besef in: wil ik misschien iets anders? Workfix biedt je alle mogelijkheden voor een nieuwe start in de logistieke sector!Nieuwe start bij Workfix

Zekerheid en contact

Zeker wanneer je behoefte hebt aan meer afwisseling, zekerheid en contact met collega’s, kan Workfix je verder helpen. In de afgelopen anderhalf jaar kunnen juist die onderdelen van je werk enorm zijn tegengevallen. Al het werk moet thuis worden gedaan, contact gaat digitaal en je bent bang dat jouw werkgever of bedrijf de crisis niet overleeft. Als logistiek medewerker heb je hier veel minder last van: je werkt vanuit een magazijn, moet dagelijks face-to-face communiceren met collega’s en weet dat logistiek altijd nodig zal zijn.

Carrièreswitch door opleidingen

Mocht je denken dat je niet genoeg ervaring hebt om deze carrièreswitch te maken; daar klopt niks van. Workfix zorgt ervoor dat je door een reeks geweldige opleidingen snel aan de slag kunt bij een grote werkgever. Vaak stroom je dan direct door naar een nieuwe baan, omdat we al snel veel connecties leggen met collega’s in de branche. Dat maakt ons een grote speler in de wereld van logistieke uitzendbureaus.

Doorgroeien

Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog voldoende doorgroeimogelijkheden. Wanneer je begint als magazijnmedewerker kan je altijd doorleren om uiteindelijk een heftruck te mogen besturen. Maar ook voor veel andere functies in de sector wordt regelmatig naar nieuwe talenten gezocht. Ook kan je gewoon dichtbij huis aan de slag: ons werkgebied ligt namelijk in Tilburg en de omgeving daaromheen.

Frisse start

Bij Workfix investeren we in mensen. Daarom gunnen we ook jou na de zomer een frisse start! Neem snel contact met ons en kom erachter of werken in de logistieke sector iets voor jou is. En check zeker ook alle vacatures van tevoren op onze website, zodat je een overzicht krijgt van alle functies die jij misschien wel kunt gaan overnemen. We hopen snel meer van jouw talenten te zien, en meer over je motivaties te horen!