Klaar voor een nieuwe start

Workfix is weer helemaal klaar voor de herstart van het jaar! Wij hebben er dan ook weer zin om te gaan knallen samen met al onze talenten en partners om mensen te helpen aan hun droombaan in de logistiek. Ben jij ook toe aan een nieuwe start? Dan heten we je van harte welkom bij Workfix!

Terug van vakantieNieuwe start Workfix

Ondanks de vreemde situatie hebben we toch kunnen genieten van de vakantie, al dan niet in eigen land. Even tot rust komen, de boel laten bezinken en vooral weer energie tanken om vanaf nu weer keihard te kunnen knallen. Wij hebben ongelofelijk veel zin in om weer aan de slag te gaan en zijn ervan verzekerd dat onze medewerkers daar net zo over denken. We gaan dan ook meteen voor een goede start zo na de vakantie.

Routine oppakken

Hoewel de situatie natuurlijk nog altijd enigszins onzeker is en niemand weet hoe de komende periode er uit komt te zien hopen wij vooral terug te kunnen naar een vorm van het ‘normale’ leven wat we kennen en vooral onze routine weer kunnen oppakken. Dat betekent aan het werk op een plek waar je het naar je zin hebt en daar lekker uit de voeten te kunnen. Natuurlijk wel op een veilige en verantwoorde manier, want dat staat altijd voorop.

Vacatures komen op gang

Wij zijn niet de enige die weer zin hebben om te vlammen na de vakantie. Het aanbod aan vacatures komt ook al weer lekker op gang en dat betekent dat we mooie plekken hebben voor onze medewerkers om ze te koppelen aan toffe bedrijven. Bekijk dus vooral onze site voor het actuele aanbod en kijk of er iets tussenzit dat past bij jouw ambitie. Zodra er nieuwe vacatures bijkomen wordt het geüpdate dus hou het goed in de gaten.

Goed beginnen

Wil jij na de vakantieperiode ook gelijk goed beginnen en ben je op zoek naar een werkplek die jou die kans geeft? Neem dan direct contact op en dan gaan we samen met jou op zoek naar een baan die helemaal in jouw straatje ligt. We plannen gelijk een kennismakingsgesprek in om te kijken hoe we jou het beste kunnen helpen. En wie weet ben jij dan binnenkort ook onderdeel van team Workfix!