Logistiek brengt de economie in beweging!

Logistiek brengt de economie in bewegingDe economie draait weer! Na een lange periode van onduidelijkheid lijkt het erop dat we de strijd hebben gewonnen en dat de economie weer op volle toeren kan gaan draaien. De versoepelingen volgen zich in rap tempo op gelukkig!

Stabiele sector

Ook dit bewijst weer dat de logistiek één van de meeste stabiele sectoren is om in te werken. Door de inzet van vele vakmensen, konden we blijven leveren aan grote en kleinere bedrijven. Ondernemers kregen zo ruimte om te ademen, omdat ze ook konden vertrouwen op de toppers van Workfix. Zeker nu de economie weer op gang komt, is het een goed moment om in de logistiek te starten.

Veel vacatures

Bij Workfix hebben we veel mooie vacatures open staan, waarvan er altijd wel eentje bij je past. Banen in de logistiek zijn heel divers, én bieden je veel doorgroeimogelijkheden. Voor Workfix maakt het niet uit of je pas net begint of al jaren in het vak zit. Ons doel is om het beste uit je te halen. Talentvolle logistieke toppers zijn namelijk meer dan ooit nodig, nu het bedrijfsleven steeds levendiger begint te worden.

Werk voor iedereen

De diversiteit van deze banen is goed te zien aan het aanbod. Dit is een mix van banen als chauffeur, houtbewerker of allround magazijnmedewerker. Ook is er keuze uit verschillende diensten. Sommige werkzaamheden worden vaker in de avond of nacht uitgevoerd. Echte nachtbrakers kunnen dus kiezen voor een vacature waarbij je vaak klaar moet staan voor de nachtdienst. Maar er kan daarnaast ook veel gewerkt worden, omdat er vaak twee tot vijf ploegen per dag aan de slag gaan. Dat wordt lekker bijverdienen dus, aan het eind van de coronatijd.

Goed voorbereid

Daarnaast kun je bij deze logistieke banen rekenen op een mooi salaris. Dat is al helemaal prachtig wanneer je net begint, omdat je in veel andere branches daar niet op hoeft te rekenen. Om je op zo’n mooie baan voor te bereiden, bieden we je goede opleidingstrajecten waarin je jouw talent kunt laten zien en ontwikkelen. Ook kan je leren een truck te besturen. Door ons brede netwerk van grote logistiekbedrijven, kunnen we je al snel betaald ervaring op laten doen in de praktijk. Je krijgt zelfs de kans om daarna direct aan de slag te gaan!

Grijp je kans!

Zo’n grote kans laat je natuurlijk niet liggen. Dus: wil je meer weten over jouw kansen in de logistieke sector? Grijp ze dan met beide handen aan en kom in contact met Workfix. Of solliciteer direct en draag snel je steentje bij aan het openen van economie!