Weer vol energie aan het werk met Workfix!

De vakantieperiode is voorbij en dat betekent dat we weer hard aan de slag kunnen. Het normale leven is weer begonnen, kinderen gaan weer naar school, de logistiek draait volop en er kunnen weer uren gemaakt worden. We hopen dat iedereen heeft genoten van rust en tijd met familie en vrienden en weer met nieuwe energie op kan starten. Wij bij Workfix hebben echter niet stil gezeten in de vakantieperiode. Wat hebben wij voor jullie in petto?

Wat is de volgende stap in jouw logistieke carrière?workfix na vakantie

In een rustige periode is het mogelijk om na te denken over wat jij uit je logistieke carrière wil halen. Zit jij nog helemaal op je plek, heb je ambitie om door te groeien in je vak of ben je nog niet begonnen en juist klaar voor de eerste stap? Wij helpen je daarbij. Bij Workfix kijken we graag naar waar jouw kansen liggen. Maak daarom gerust een vrijblijvende afspraak met ons zodat we jou, je ervaring en je wensen uitgebreid kunnen bespreken. Heb je niet de juiste papieren om te beginnen aan een nieuwe uitdaging? Dan bieden we jou uitdagende cursussen en opleidingen aan bij Workfix Academy. Zo beschik jij over de kennis en praktijkervaring die je nodig hebt.

Wij stellen je voor aan je nieuwe werkgever

Woon jij in Noord-Brabant en ben je op zoek naar een volgende uitdaging waarbij je jouw collega’s echt leert kennen en onderdeel bent van een hecht team? Wij hebben nieuwe vacatures bij vele top werkgevers in Tilburg! Door met jou rond de tafel te zitten kunnen we kijken waar jij het beste zou passen. Zo kunnen we een sollicitatiegesprek voor je opzetten waar jij geheel voorbereid heen kunt gaan. Workfix biedt goed betaalde banen voor een langere tijd. Zo hoef jij niet meer te baanhoppen en kun je werken aan een mooi cv dankzij de doorgroeimogelijkheden.

Bestorm de logistieke arbeidsmarkt met Workfix

Ben jij toe aan je eerste, of een volgende logistieke uitdaging? Bekijk dan onze vacatures en neem dan snel contact met ons op zodat wij kunnen kijken wat we voor jou kunnen betekenen. Wij zorgen graag dat jij terecht komt bij een werkgever die écht bij jou past en waar jij stappen kunt maken in je carrière. Wie weet ben jij binnenkort wel onderdeel van het leuke en hechte team van Workfix!