2018 was een geweldig jaar vol hoogtepunten!

Wat hebben wij genoten van het eerste jaar Workfix! Via deze weg willen wij iedereen bedanken die een aandeel heeft gehad in de opstart van ons mooie bedrijf.

Workfix-Bedankt

De klanten

Wat een vertrouwen hebben wij gekregen! Binnen no-time kregen we de steun van Tilburgse topspelers uit het logistieke segment. Van orderpickers tot supply chain managers, werkelijk alle soorten logistieke vacatures worden ons tot de dag van vandaag toevertrouwd.

Bij deze willen wij jullie daarom nogmaals bedanken voor het vertrouwen en we staan in 2019 weer met veel energie en passie klaar voor jullie.

De medewerkers

Al heb je alle vacatures van de wereld openstaan, zonder de juiste medewerkers kunnen wij onze klanten niet helpen. Daarom willen wij jullie ook enorm bedanken voor het vertrouwen in ons. Jullie loyaliteit en inzet is geweldig! Het was geen uitzondering dat jullie, vrienden, kennissen en familieleden aandroegen nadat jullie via ons een leuke baan hadden gevonden. Een betere reclame bestaat er niet en met jullie als trouwe ambassadeurs kunnen wij alle klanten in Tilburg en omgeving voorzien van goed personeel.

Wij willen verder iedereen bedanken voor de steun, support en loyaliteit naar ons toe. Als dit een voorbode is voor wat komen gaat dan is 2019 nu al geslaagd! Wij gaan er in ieder geval alles aan doen om onze persoonlijke werkwijze te waarborgen en de kwaliteit te garanderen!

Fijne feestdagen,

PROOST

Team Workfix