Aanpassingsvermogen en creativiteit bij Workfix

Dankzij alle maatregelen en onzekerheid is het voor ons allemaal heel moeilijk om in te schatten wat het beste is voor de toekomst. Daarom zijn we vooral bezig met kijken wat we nu allemaal nog kunnen doen. Dat vraagt om aanpassingsvermogen, creativiteit en een gezonde dosis positiviteit. Die weten we bij Workfix gelukkig wel te vinden! Ook in deze tijd knallen wij met zijn allen door en wie weet kunnen we ook jou helpen.

Creativiteit is een must in deze moeilijke periode

Aanpassingsvermogen en creativiteit

Omdenken is hét woord van deze tijd. Bijna alle ondernemingen moeten vandaag de dag op een andere manier nadenken om financieel gezond te blijven en om deze moeilijke periode te overleven. Dat geldt voor ons net zozeer. Gelukkig zijn wij daar bij Workfix al grotendeels in geslaagd. We hebben namelijk een breder aanbod aan banen dan voor de coronacrisis. Zo zijn wij momenteel op zoek naar rangeerders, operators, handige harry’s en natuurlijk nog altijd logistiek medewerkers. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan snel verder bij de vacatures op onze website.

Omscholing via Workfix

De coronacrisis treft niet iedere branche even hard. Mocht jij werkzaam zijn in een tak van sport waar het momenteel minder gaat dan kun je jezelf aanmelden bij ons. Bij Workfix kun je je laten omscholen zodat je aan de slag kan in de logistiek. De baanzekerheid is groot in deze branche en ook op het gebied van salaris kun je goed verdienen. Voor de mogelijkheden van onze omscholing kun je altijd bellen voor meer info. Volg ons ook op Facebook zodat je niets mist!

Blijf positief en gezond!

Positiviteit vinden wij in deze tijd extra belangrijk. Gelukkig krijgen wij veel positieve reacties van medewerkers dat ze gewoon door kunnen werken en dat er nog genoeg te lachen valt op de werkvloer. Dat doet ons goed! Alleen als we goed blijven samenwerken komen we deze moeilijke periode door. Wij staan voor jullie klaar als jullie ons nodig hebben en wanneer de regels weer versoepeld worden ontvangen wij jullie erg graag weer bij ons op het kantoor voor een drankje tijdens onze beruchte vrijdagmiddagborrels #blijfgezond!

Aan de slag in de logistiek?

Zit jij zonder werk vanwege de crisis of is de onzekerheid groot en wil je meer vastigheid? Dan helpen we je bij Workfix graag aan een passende baan in de logistiek. We helpen graag iedereen aan een plek waar ze zich goed voelen en waar ze lekker aan het werk kunnen. Neem gerust eens contact op dan bespreken we welke baan voor jou het beste past.