Een baan als uitzendkracht? Dat is nog zo gek niet!

Kun je tussen de vacatures niet de juiste vinden? Maak je geen zorgen! Workfix helpt je graag bij het vinden van de meest passende en ideale baan als uitzendkracht. Als uitzendkracht heb je net zo veel rechten als een medewerker in vast dienstverband. Bovendien is het mogelijk om je flexibel in te zetten of kun je natuurlijk kiezen voor een normale werkweek van 40 uur. Doordat wij ons houden aan de loonverhoudingsvoorschriften houden wij ons aan de CAO die gehanteerd wordt bij de opdrachtgever waar je werkzaam bent. Hierdoor verdien je vaak het zelfde als een vaste collega. Uiteraard kan hier een verschil inzetten maar dat komt vaak door het aantal functiejaren. Bij Workfix helpen we iedereen aan een baan die graag wil werken. Daarnaast zijn er veel andere voordelen als uitzendkracht. Deze lichten we graag toe!

baan als uitzendkracht

Uitzendwerk bij Workfix

Workfix is een fris en enthousiast uitzendbureau dat gespecialiseerd is in het uitzenden van logistiek en transport personeel. Wij hebben een enorm groot netwerk met goede werkgevers, waar je als normale sollicitant niet zomaar binnenkomt. Als uitzendkracht bij Workfix kun jij profiteren van deze mooie kansen. In dat geval sturen wij jou als uitzendkracht naar de opdrachtgever (organisatie) waar je jouw werk vervult. We zorgen ervoor dat je bij goed functioneren in veel gevallen overgenomen wordt door de werkgever waar je werkzaam bent. De normale inleentermijn die wij aanhouden is 1040 uur wat neer komt op een half jaar. Na deze periode mag het bedrijf waar je werkzaam bent je kosteloos zelf op contract nemen. Uiteraard overleggen we eerst met jou of de baan bij een opdrachtgever jou aanspreekt. Je moet het wel leuk blijven vinden!

Voordelen om te werken als uitzendkracht

Weet je nog niet zeker of je wilt werken als uitzendkracht? Wat nou als wij vertellen dat werken als uitzendkracht vele voordelen heeft in vergelijking met andere dienstverbanden? Wij hebben de voordelen voor jou op een rijtje gezet:

  • Jouw wens staat centraal. Wanneer we jou als uitzendkracht matchen met de ideale baan, bekijken we eerst jouw wensen. Waar zie jij jezelf werken, wat vind je leuk en wat zijn je doelen?
  • Korte intake en sollicitatieprocedure. Bedrijven nemen wekenlang de tijd om vaste medewerkers aan te nemen. De procedures duren nou eenmaal zo lang, omdat er meerdere kandidaten solliciteren voor dezelfde functie. Bij uitzendkrachten wordt dit gehele proces aanzienlijk verkort, omdat het uitzendbureau contact legt met het bedrijf. Als de uitzendkracht het werk ziet zitten, mag hij of zij (in de meeste gevallen) direct beginnen. Ideaal toch?
  • Wekelijkse uitbetaling. Wij betalen onze uitzendkrachten wekelijks uit. Op deze manier kun je gemakkelijk je financiële zaken afhandelen.
  • Advies vanuit Workfix. Wanneer je als uitzendkracht bij Workfix werkt, helpen wij je altijd bijsituaties waar je niet helemaal uitkomt. Stel dat er bij de opdrachtgever iets niet helemaal in orde is, dan kun je dit zorgeloos kwijt bij ons. Wij zullen je dan verder adviseren en helpen hierbij. Je kunt ons zien als een tussenpersoon!
  • Wanneer je al een aantal jaar hebt gewerkt voor een uitzendbureau, heb je vele projecten en opdrachten afgerond die je in je verdere loopbaan kunt gebruiken.
  • Kans op een vaste baan. Wil je nadat je hebt gewerkt als uitzendkracht aan de slag voor één werkgever? Grote kans dat het bedrijf jou een contract kan aanbieden. Bij Workfix gaan we, samen met jou, voor een baan op lange termijn.

Uitzendwerk loont!

Nu je op de hoogte bent van de voordelen van een uitzendkracht, kun je een keuze maken. Kies je ervoor om nog door te zoeken naar een baan waar je geen zekerheid hebt of kies je voor een uitzendbureau die je wel degelijk helpt bezig te blijven en jezelf te ontwikkelen? Ben je net zo enthousiast geworden als wij? Neem dan gerust contact met ons op! Wij van Workfix helpen je graag verder bij het zoeken van de ideale job!