Dag van de logistiek

Op zondag 19 mei is het weer zover: de dag van de logistiek in Tilburg. Op deze dag komen ondernemers bij elkaar om aan jou te laten zien wat de veelzijdige logistieke branche allemaal te bieden heeft. Als hét logistieke uitzendbureau van Tilburg is Workfix natuurlijk aanwezig op deze mooie dag. Waarom wordt deze dag georganiseerd, waarom is Workfix hier aanwezig en waarom móet jij hier naartoe? We leggen het je uit!

Waarom dag van de logistiek?

Werken in de logistiek is enorm boeiend. Toch hebben veel mensen nauwelijks een idee van wat logistiek eigenlijk allemaal inhoudt. Tijdens de dag van de logistiek laten we aan jou zien wat deze branche allemaal te bieden heeft. De logistieke processen zorgen ervoor dat jij de dagelijkse boodschappen kunt kopen. Mensen die in de logistiek werken vormen dus belangrijke schakels in de lange weg van grondstof tot eindbestemming. Logistiek staat hiermee midden in de samenleving en is dus enorm veelzijdig. Met deze veelzijdigheid maak je kennis tijdens de dag van de logistiek.

Transport en logistiek

Waarom werken in de logistiek?

Werken in de logistiek is enorm veelzijdig en gaat veel verder dan rijden in een vrachtwagen ofheftruck. Van inkoop tot productie en van transport tot verkoop, maar ook op het gebied van ICT, HRM en Engineering zijn er volop mogelijkheden. In de logistiek kun je heel veel leren door te doen en de opleiding- en carrièrekansen zijn enorm. Als je goed kunt organiseren, communiceren, samenwerken en daarnaast ook nog een creatief bent is de logistieke branche enorm boeiend.

Laat je verrassen

Ben je nog niet helemaal overtuigd of wil je veel meer te weten komen over de logistieke branche? Laat je dan verrassen tijdens de dag van de logistiek op zondag 19 mei! We vertellen je alles over deze leuke branche en laten je meteen een heleboel leuke vacatures zien diein de regio van Tilburg beschikbaar zijn. Wie weet verlaat jij deze inspirerende dag wel met een nieuwe, leuke fulltimebaan. Bezoek ons gratis tussen 10:30 – 16:00 uur op Industrieterrein Vossenberg West, Asteriastraat te Tilburg op zondag 19 mei. Jij komt toch ook?