Dankbaar voor het vertrouwen afgelopen jaar

2021 was wederom een bijzonder jaar, voor iedereen. Wij zijn onze klanten en collega’s dankbaar voor het vertrouwen in deze lastige tijden. De pieken en dalen waar zij al bijna twee jaar mee te maken hebben, zorgde voor flink wat aanpassingsvermogen en flexibiliteit. De betrokkenheid bleef groot. Bedankt dat we op jullie kunnen bouwen!

Workfix staat voor je klaar

We hebben te allen tijde ons best gedaan om onze klanten en collega’s ook in deze tijden goed van dienst te kunnen zijn. Zo zijn we altijd bereikbaar en op kantoor aanwezig gebleven. Uiteraard rekening houdend met alle veiligheidsmaatregelen. Bij Workfix letten wij op elkaar. In deze tijd vinden wij het extra belangrijk om klaar te staan voor onze medewerkers en klanten.

Wij investeren in talent

Bij Workfix gaan we verder dan andere logistieke uitzendbureaus en investeren we in talent. Wij kijken niet zozeer naar ervaring, maar naar ambities en aanleg. Wij geloven in kracht van de juiste ondersteuning en vertrouwen in elkaar. Onze belangrijke kernwaarden zijn dan ook respect, eerlijkheid, behulpzaamheid en het blijven luisteren naar elkaar. Het kan zijn dat je onverhoopt thuis bent komen te zitten, en geen baanzekerheid meer hebt door de huidige maatregelen. Dan kun je er ook voor kiezen om over te stappen naar de logistiek. Bij Workfix kijken we samen naar een passende functie voor jou!

Op naar 2022!

Meer dan ooit is het belangrijk dat we voor elkaar klaar staan. Samen met jou lossen we eventuele problemen op. Ook in 2022 gaan wij er weer voor om al het bovenstaande in stand te houden en om de beste keuze te zijn wanneer je op zoek bent naar een nieuwe of andere werkgever. Samen zorgen we voor een ideale match tussen werkgever en werknemer en gaan we op zoek naar een mooie functie in de logistiek. Kunnen we jou helpen aan een baan of medewerker? Neem direct contact met ons op om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

De beste wensen

Namens het hele team van Workfix wensen wij jou een heel mooi, gezond en succesvol 2022!Workfix-Bedankt