De beste kandidaten voor jouw bedrijf vind je via Workfix

Is jouw onderneming op zoek naar nieuwe, capabele kandidaten? Dan ben je bij Workfix aan het juiste adres. Wil jij weten op welke manieren Workfix jouw bedrijf van de beste mensen kan voorzien? Wij leggen het je graag uit.

Realtime vacatures

Wij willen als uitzendbureau niets liever dan onze werkgevers zo snel mogelijk voorzien van hun nieuwe medewerkers. Je kunt het proces versnellen door jouw vacature op onze website te plaatsen. Doordat wij de vacature pagina hebben gekoppeld aan onze nieuwe database zijn wij erin geslaagd om nóg sneller een match op maat te creëren tussen bedrijven en onze flexwerkers. De doorloop van het plaatsten van een vacature tot het moment dat de nieuwe medewerkers bij jou start is hierdoor efficiënter geworden.

De beste kandidaten voor jouw bedrijf vind je via WorkfixFunctieprofiel schetsen

Zodra jij als werkgever bij ons hebt aangegeven op zoek te zijn naar een nieuwe medewerker gaat Workfix direct voor jou aan de slag. Om een goed beeld te krijgen van de openstaande vacature schetsen wij graag een passend functieprofiel. We doen dit door met jou rond de tafel te gaan zitten. Tijdens dit gesprek horen wij graag jouw wensen en verwachtingen betreffende jouw toekomstige kandidaat. Vervolgens nemen wij graag een kijkje in het magazijn. Wanneer wij eenmaal een duidelijk beeld hebben bij wat jij zoekt gaan wij direct over tot actie. Wij zoeken dan onder onze talenten naar degene die de beste match zou zijn voor jouw bedrijf.

Laat het over aan Workfix

In plaats van zelf eindeloos het internet af te zoeken naar eventuele kandidaten voor jouw openstaande vacature kun je dit ook overlaten aan Workfix. Wij vinden voor jou de beste kandidaat en koppelen deze direct aan jouw bedrijf. Voor eventuele vragen of meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder.