De bouwvak is begonnen!

Het is weer zover: de bouwvakperiode is aangebroken! Terwijl velen genieten van welverdiende rust, blijft Workfix vol energie en enthousiasme klaarstaan om jou te ondersteunen in jouw logistieke carrière. Of je nu op vakantie bent of gewoon doorwerkt, Workfix blijft bereikbaar en staat voor je klaar. Tijdens deze rustige periode kunnen we terugkijken op een jaar vol hard werk en prestaties. En misschien vraag je jezelf af: ben ik nog helemaal blij met mijn huidige baan? Of ben ik toe aan een nieuwe uitdaging? Workfix begrijpt dat jouw ambities kunnen veranderen, en daarom bieden we volop mogelijkheden voor jouw logistieke carrière.

Doorgroeimogelijkheden met Workfix Academy

Workfix Academy biedt jou de kans om jezelf continu te blijven bijscholen en te ontwikkelen. Met de juiste vaardigheden en certificaten vergroot je jouw kansen op die felbegeerde positie waar je al een tijdje naar uitkijkt. Onze opdrachtgevers staan te popelen om met jou te kijken naar de toekomst en bieden volop doorgroeimogelijkheden, zodat je nooit stilstaat in jouw logistieke carrière.

Omscholen naar heftruck- en reachtruckchauffeur?baan in de logistiek

Wil je graag aan de slag in de logistiek, maar ontbreekt het je aan bepaalde certificaten? Geen probleem! Bij Workfix kun je alle nodige certificaten behalen om aan de slag te gaan in jouw gewenste functie. Ben je momenteel werkzaam als EPT-chauffeur en heb je de behoefte om meer uit jezelf te halen? Laat je dan omscholen tot heftruck- en reachtruckchauffeur voor een veelzijdigere carrière.

Met bredere ervaring en meerdere certificaten openen zich diverse deuren voor jou, zodat je deze zomer de stappen kunt maken die je voor je ziet. Bovendien belonen we jouw inzet met een bijpassende baan waar je jezelf verder kunt ontwikkelen. Bij Workfix bepaal jij de richting van je logistieke carrière.

Ben jij klaar voor een frisse start na de zomer?

Of je nu toe bent aan een nieuwe uitdaging of juist wilt doorgroeien binnen je huidige functie, Workfix staat klaar om jou te helpen. Ook tijdens de vakantieperiode blijven we ons inzetten voor al onze (nieuwe) medewerkers. Heb je interesse in een nieuwe baan waar je aan je toekomst kunt werken? Samen met jou gaan we op zoek naar een werkplek die perfect bij jou past. Neem gerust contact met ons op, bekijk onze open vacatures of plan een kennismakingsgesprek in, zodat we jou beter kunnen leren kennen. Wie weet maak jij binnenkort deel uit van team Workfix!

Voor degenen die genieten van een welverdiende vakantie: een hele fijne tijd gewenst!