De feestdagen staan weer voor de deur

De tijd van vreugde, feest en dankbaarheid is weer aangebroken. Het jaar 2019 was een jaar van groei. Niet alleen als bedrijf, maar ook als mensen. Gezamenlijk kijken wij terug op alweer een fantastisch jaar!

Een jaar vol hoogtepunten

De feestdagen staan weer voor de deur

Het einde van 2019 is weer in zicht. Dit jaar hebben wij weer ontzettend hard gewerkt om iets moois neer te zetten. Wij hebben als bedrijf een grote groei mogen doormaken en dat bracht veel nieuwe uitdagingen met zich mee. Ons bedrijf leeft van teamwork. Wij zijn er voor onze medewerkers in goede en slechte tijden. Dit geeft een gevoel dat ervoor zorgt dat mensen het beste in zichzelf naar boven halen. Wij hebben dit jaar onder andere een succesvolle samenwerking met Steve Madden en Reijrink Staalconstructie opgebouwd. Stuk voor stuk topbedrijven waar onze geweldige kandidaten met open armen werden ontvangen.

Ook in 2020 zijn wij weer dé partij!

Heb jij al een lijst met goede voornemens voor het nieuwe jaar? Bij Workfix kun jij die goede voornemens direct omzetten in daden. Wij geven jou de mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Start bijvoorbeeld met een opleiding tot heftruckchauffeur en blijf tegelijkertijd gewoon geld verdienen. Je haalt binnen twee weken je certificaat en kan vervolgens direct aan de slag bij jouw nieuwe werkgever. Er is niets wat jou ervan weerhoudt om direct aan de slag te gaan.

Iedereen bedankt!

Als eerste willen wij natuurlijk onze talentvolle flexwerkers bedanken voor hun inzet, motivatie en harde werk. We hebben veel logistieke toppers mogen voorzien van een mooi plekje binnen verschillende ondernemingen. Het is dankzij onze relaties dat wij zoveel talentvolle kandidaten aan een goede baan hebben kunnen helpen. Wij zijn daarom zeer trots op alle samenwerkingen die het afgelopen jaar zijn gegroeid of ontstaan!

Samen naar 2020!

Wij willen via deze weg iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan een mooi jaar. Zonder jullie was het niet zo succesvol geweest. We zien alles wat jullie hebben gedaan en waarderen het enorm. Bedankt voor je inzet! Wij wensen iedereen prettige feestdagen en zien jullie graag terug in 2020!