De mogelijkheden bij Workfix zijn eindeloos!

Een carrière in de logistiek beginnen is nog nooit zo makkelijk geweest. Om iedereen met ambitie en passie voor de branche een kickstart te geven, bieden wij jullie eindeloze mogelijkheden! Natuurlijk hebben we mooie vacatures met doorgroeimogelijkheden beschikbaar zodat jij binnen een bedrijf aan je carrière kunt timmeren, maar wist je dat we ook gratis opleidingen bieden als je via Workfix begint aan je nieuwe uitdaging? Zo kun jij laten zien dat je een onmisbare schakel bent in de logistiek, ook als je nog niet over de juiste ervaring beschikt.

Waar ga jij aan de slag?logistieke baan

Er zijn op dit moment volop vacatures in de logistiek en productie. Wil jij beginnen als hef– of reachtruckchauffeur? Of lijkt het je wel wat om je dagen te spenderen als rangeerder of operator? Kijk dan snel tussen onze vacatures en reageer. Bij Workfix heb je meerdere mogelijkheden in diensten zodat jij je uren kunt besteden hoe jij dat wilt. In de dagdienst kun je kiezen uit 2, 3 en 5 ploegen. Zo kun je naast je studie al beginnen met bijverdienen, of full time bij ons aan de slag. Het is maar net wat jij wilt!

Wij starten jouw logistieke toekomst

Bij Workfix kun jij je ook laten omscholen van EPT-chauffeur naar heftruckchauffeur. En heb je je certificaat bij ons gehaald? Dan kun je als beloning beginnen met een bijpassende baan waar jij jezelf kunt ontwikkelen. Workfix start logistieke carrières waarin jij jouw richting kunt bepalen. En wil jij dalijk in de zomervakantie extra bijverdienen? Dankzij een bredere ervaring en jouw nieuw behaalde certificaten gaan diverse deuren voor je open. Zo kun jij deze zomer de stappen maken die jij voor je ziet! Ook dan kun je kiezen uit verschillende ploegen zodat je naast je baan ook nog kunt genieten van de zonnige maanden.

Met Workfix begin jij je carrière

Wil jij niet langer wachten? Kijk dan eens tussen onze vacatures en opleidingen. Ook gaan we graag het gesprek met je aan als de logistiek je wel wat lijkt, maar je niet zeker weet waar je moet beginnen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een passend advies, dan kijken we samen naar de mogelijkheden voor jou. Bij Workfix begin je aan een baan waar jij je thuis voelt en je kunt kijken naar je toekomst. Wij denken actief met je mee!