De zomer bij Workfix

De zomer is echt losgebarsten in Nederland. Dat betekent ijsjes, zwemmen en bovenal vakantie. Workfix ligt in de zomer zeker niet stil en wij blijven altijd op zoek naar de beste match tussen werkzoekende en werkgevers. Of het nu voor een vakantiebaantje is of voor een nieuwe start in jouw carrière, Workfix helpt jou aan de ideale functie!

VakantievervangingZomer bij Workfix

De vakantieperiode is begonnen en dat betekent dat veel mensen op vakantie zijn. Bij Workfix merken we dan ook dat bedrijven op zoek zijn naar de juiste vervanging voor alle vakantiegangers. Bedrijven moeten immers draaiende blijven en daarvoor hebben ze werknemers met de juiste mentaliteit voor nodig. Wil jij ervaring opdoen in de logistiek en daarnaast een extra zakcentje verdienen voor de vakantie? Dan kunnen we jou als vakantiekracht goed gebruiken bij diverse bedrijven in de transport en logistiek.

Voor de lange termijn gaan

Dat het goed gaat met de economie en in de logistiek is geen verrassing meer. Dat heeft ook gevolgen voor de arbeidsmarkt. Zo merken we bij Workfix dat het niet alleen maar korte termijn werken is wat de bedrijven willen. De vacatures zijn steeds vaker voor een langere tijd waarbij je echt een plekje in het bedrijf krijgt. Het kan de start worden van je carrière, waarbij je altijd de kans hebt dat je mag blijven als  je goed werk levert. Wij koppelen je niet voor niets aan je ideale werkgever.

Extra zakcentje verdienen?

Wil jij nog wat extra geld verdienen voor je op zomervakantie gaat of heb je alles al opgemaakt tijdens je vakantie? Wij helpen je graag aan een leuke baan in de logistieke of transportsector. Voor de zomer of juist voor een langere tijd. Bij Workfix proberen we iedereen aan zijn droombaan te helpen. Kom snel eens langs voor een kop koffie of neem contact met ons op. We maken gelijk een afspraak met je om alle mogelijkheden te bespreken.