Deze zomer in de logistiek beginnen?

Het mooie weer is begonnen! En daar worden we bij Workfix heel erg vrolijk van. Er zijn weer volop banen en kansen in de logistiek, waar we nieuwe talenten voor zoeken! Ook zijn er uiteraard mogelijkheden om in de zomer bij te verdienen bij een leuke werkgever. Of je nu op zoek bent naar een tijdelijke uitdaging of samen met ons aan de start van je carrière wilt beginnen, wij staan voor je klaar met de allerleukste banen. Waar ben jij naar op zoek? Workfix denkt met je mee!

Naar welke logistieke uitdaging ben jij op zoek?zomerbaan logistiek

Nu het zonnetje schijnt beginnen we alweer met vooruitdenken naar de zomer. Een extra zakcentje is dan altijd welkom om op een leuke vakantie te gaan en wat extra te kunnen genieten tijdens de lange dagen van het jaar. De logistieke sector is altijd erg stabiel, heeft altijd plek voor enthousiaste en hardwerkende mensen en biedt ook goede verdiensten. Het is een uitstekende sector om in door te groeien en een leuke carrière in op te bouwen.

Wij bieden met Workfix Academy dan ook waardevolle opleidingen en cursussen aan om jouw horizon te kunnen verbreden. Neem plaats in een ambitieus team die hard samenwerkt aan fantastische resultaten.

Laat je omscholen met Workfix Academy!

Werk jij momenteel als EPT-chauffeur en voel je de behoefte om meer uit jezelf te halen? Laat je dan omscholen tot heftruck- en reachtruckchauffeur voor de volgende stap in je carrière! Met een bredere ervaring en meerdere certificaten gaan diverse deuren voor je open zodat je deze zomer de stappen kunt maken die je voor je ziet. Daarnaast hebben wij ook een combitruck cursus en bieden wij ook een ééndaagse cursus ‘veiligheid op de werkvloer’ aan. Welke cursussen zou jij allemaal willen volgen? We bieden je graag een uitgebreid advies over de beste keuzes voor jou.

Ga met Workfix de zomer in

Ga aan de slag bij Workfix voor een vliegende start van je logistieke carrière. Wij zorgen ervoor dat je bij een leuke werkgever aan de slag kunt die past bij wat jij zoekt in een baan. Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor jou? Neem dan gerust contact met ons op. Zo kunnen we samen kijken naar je toekomst in de logistieke branche. Wij denken actief met je mee en bekijken meteen of we iets hebben wat perfect past bij jouw persoonlijke wensen!