Workfix wenst iedereen een fijne carnaval in Kruikenstad!

Carnaval staat weer voor de deur! Als echt Tilburgs bedrijf kunnen wij carnaval natuurlijk niet missen. Dat betekent dat we dit weekend even ons werk neerleggen om samen te hossen in Kruikenstad. Hebben jullie je kruikenkiel al opgepoetst? Dan zien we jullie graag bij d’n opstoet! De Tilburgse gezelligheid is in heel ons bedrijf te proeven. Wij werken nauw samen met al onze logistieke talenten en zorgen voor saamhorigheid op de werkvloer. Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

De lente beginnen met een nieuwe logistieke uitdaging?logistieke vacatures

We merken dat het zonnetje er weer steeds vaker doorheen komt, de dagen weer langer worden en de winter langzaam ontdooit. Dat betekent dat we goed gemutst zijn en zin hebben om in de lente weer vele samenwerkingen tot stand te brengen! We hebben vele mooie vacatures openstaan, die met smart wachten om gevuld te worden door de juiste kandidaten.

Welke baan past het beste bij jou?

Beschik jij nog niet over de juiste kennis of ervaring? Dan kunnen wij jou helpen om toch in aanmerking te komen voor de vacature waar jij je oog op hebt laten vallen. Workfix Academy heeft namelijk diverse opleidingen en cursussen in de aanbieding waardoor jij een waardevolle aanvulling kunt zijn voor diverse logistieke bedrijven. Deze opleidingen duren meestal 1 dag en komen met een theorie en praktijkexamen zodat jij een certificaat kunt behalen die je mee kunt nemen naar je volgende werkgever.

Waar begint jouw carrière?

Workfix kijkt verder dan je kennis en ervaring. Wij zorgen dat jij gematcht wordt met een bedrijf dat echt bij je past, zodat je een goede start kunt maken aan jouw carrière en niet meer van baan naar baan hoef te hoppen. Bij Workfix gaan we namelijk niet voor korte arbeidsovereenkomsten zonder doorgroeimogelijkheden. Wist jij dat maar liefst 63% van onze medewerkers een contract krijgt bij de opdrachtgever zelf? Dat is een prachtige score waar ook jij van kunt profiteren.

Workfix denkt actief met je mee

Kun jij niet wachten om te beginnen met je carrière? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. We luisteren graag uitgebreid naar jouw wensen zodat je aan de slag kunt gaan bij de juiste werkgever. Begin de lente goed met jouw nieuwe logistieke uitdaging. Maar eerst: iedereen een fijne carnaval. Alaaf!