Een kerstgroet van Workfix!

Het jaar zit er alweer bijna op en we kunnen met zijn allen zeggen: wat is het voorbij gevlogen! Wij willen graag onze medewerkers bedanken voor al het vertrouwen dit jaar, dankzij jullie hebben we een mooi jaar gehad waar we, ondanks de vele uitdagingen, helemaal prima zijn uitgekomen. Het vertrouwen van onze medewerkers en klanten, samen met onze vindingrijkheid, zorgt ervoor dat we al helemaal klaar zijn voor het nieuwe jaar.

Wat hebben wij in petto voor 2023?logistieke baan

We hebben al mooie plannen gemaakt voor 2023. Volgend jaar gaat in het teken staan van opleidingen en scholingen. Investeren in onze medewerkers staat op nummer 1, zodat we samen kwaliteit kunnen blijven leveren aan onze klanten. Zo krijgen onze medewerkers de kans om te groeien, meer ervaring op te doen en hun ervaring uit te breiden, terwijl onze klanten op medewerkers kunnen bouwen die alle taken succesvol uit kunnen voeren.

Op een gezond nieuwjaar

Hierbij wensen we iedereen dan ook alvast hele fijne feestdagen en een gelukkig en gezond nieuwjaar! Ook volgend jaar zijn we uiteraard jullie partner in het vinden van een geschikte baan in de logistieke branche. Wij leren je graag kennen zodat we je kunnen verbinden met het juiste bedrijf voor jou. Onze vacatures zijn te vinden op de website zodat je kunt kijken of hier iets tussen zit wat je aanspreekt, en heb je niet de juiste kennis en ervaring? Dan helpt Workfix Academy! Behaal certificaten waar je nog niet over beschikt om in aanmerking te komen voor de baan waarin jij geïnteresseerd bent. We hopen in het nieuwe jaar weer op het vertrouwen van al onze medewerkers en klanten, samen zetten we ons in voor het verwezenlijken van logistieke carrières!

Welke vacature vervul jij in het nieuwe jaar?

Workfix denkt met je mee. Daarom kijken wij verder dan alleen je cv. Heb je ambitie om door te groeien? Waar ligt jouw passie en in welk soort bedrijf zou je passen? Samen bekijken we jouw ervaring, wensen en doelen om zo de perfecte werkgever voor jou te vinden. Ontdek onze saamhorigheid en maak deel uit van ons hechte team zodat wij je kunnen opleiden tot een echt logistiek talent. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of de mogelijkheden, we vertellen je graag meer over de beste keuzes voor jou. In 2023 gaan we graag op zoek naar een logistieke uitdaging voor jou!