Een nieuw jaar, nieuwe vacatures!Vacature

Het tweede jaar voor Workfix is begonnen. Wij hebben genoten van ons eerste volledige jaar en hebben enorm veel zin om hard aan de slag te gaan in 2019. Heb jij er al net zo veel zin in als wij? Of wil je het nieuwe jaar goed beginnen met een nieuwe baan? Houd Workfix dan goed in de gaten, want we hebben in de logistiek en transport met grote regelmaat leuke uitdagende vacatures die bij jou passen. We lichten een aantal nieuwe uitdagende vacatures uit.

Nauwkeurige belader

Als fulltime belader bij onze opdrachtgever in de Kempen is het jouw taak om vrachtwagens zo efficiënt en nauwkeurig mogelijk te laden, zonder dat de vracht onderweg beschadigd raakt. Samen met je collega laad je goederen van allerhande maten. Je bent dus een echte teamspeler en hebt nauwkeurigheid hoog in het vaandel staan.

Operator

In een sterk groeiend productiebedrijf in de omgeving van Waalwijk kun je fulltime aan de slag als operator. In deze functie draag je zorg voor kwaliteitscontroles en rolwissels op de machine. Je bent volledig verantwoordelijk voor één of meerdere machines. Heb je meer in je mars? Dan ligt er een opleidingstraject voor je klaar tot proces operator. Een functie met toekomstperspectief dus.

Orderpicker

Ben je per direct fulltime beschikbaar voor langere tijd, fysiek in orde en bereid om te werken in dagdiensten? Dan ben jij de orderpicker waar onze opdrachtgever in Tilburg naar op zoek is. Je voert je werkzaamheden uit met behulp van de elektrische pallettruck, maar je zal ook ingezet worden om te sealen, inpakken/ompakken en stickeren met bijbehorende administratie. Misschien maak je zelfs kans op een contract bij onze opdrachtgever!

Reachtruckchauffeur

In de omgeving van Tilburg, Eindhoven en Breda zoeken wij verschillende reachtruckchauffeurs die per direct fulltime beschikbaar zijn. Je werkt met de reachtruck en je helpt daarnaast ook bij het sealen, inpakken, ompakken en de bijbehorende administratie. In deze uitdagende, afwisselende functie werk je in wisseldiensten en kun je voor langere tijd aan de slag.

Start het nieuwe jaar met een nieuwe vacature

Bij Workfix hebben we de leukste vacatures in de logistiek en transport en daar komen met regelmaat nieuwe vacatures bij. Houd daarom Workfix goed in de gaten, zodat je 2019 met een nieuwe, uitdagende baan kunt beginnen. Heb je een vraag over onze vacatures of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.