Een zorgeloze start van 2020!

Na enige commotie over de nieuwe wetgeving die sinds 1 januari 2020 is ingegaan is bij Workfix de rust weer volledig wedergekeerd. Ben jij op zoek naar een baan in de logistieke of transport sector? Workfix biedt zekerheid aan al haar flexwerkers!

Altijd de nieuwste vacatures

De wet arbeidsmarkt in balans (WAB) is sinds begin dit jaar in werking getreden. Het doel van deze aanpassingswet is om werkgevers te stimuleren om meer werknemers een vast dienstverband aan te bieden. Gelukkig kunnen wij jullie met een gerust hart mededelen dat Workfix geen last zal krijgen van de nieuwe wetgeving. Wij blijven zekerheid bieden aan onze flexwerkers en gaan hoe dan ook een mooi 2020 tegemoet.

Een zorgeloze start van 2020!

De rust is wedergekeerd

Bij Workfix is er voor iedereen wel een vacature. Door de koppeling met onze nieuwe database worden alle vacatures direct zichtbaar op onze website. De lijst is daarom altijd up to date waardoor bedrijven nog sneller worden voorzien van nieuwe medewerkers. Dit maakt het makkelijker voor ons om bedrijven en kandidaten aan elkaar te koppelen. Workfix biedt een divers aanbod aan vacatures, allemaal binnen de logistiek en transportbranche. Wanneer je op zoek bent naar een baan kun je altijd direct bij ons terecht. We checken dan samen de lijst om te kijken wat het beste bij jou past. Vaak kun je met behulp van Workfix direct ergens aan de slag.

Hét logistiek uitzendbureau van Tilburg

Wanneer jij op zoek bent naar een baan in de logistieke of transport sector hoef je niet langer verder te zoeken. Workfix helpt jou met het zoeken naar een baan die echt bij jou past. Heb je vragen over ons diverse aanbod vacatures? Of wil je meer informatie over onze aangeboden diensten? Neem dan vooral contact met ons op. Wij staan jou graag te woord.