Even voorstellen

Voor een goede samenwerking is een krachtig en gemotiveerd team nodig. Bij Workfix hebben we een ervaren groep toppers die weten wat er in de logistieke wereld gevraagd wordt. Zo kunnen we jou optimaal begeleiden bij het vinden van een goede en passende functie. Daarom stellen we je graag voor aan onze vaste krachten die iedere dag weer zorgen voor een match tussen werkgever en talentvolle uitzendkrachten.

Thijs

Mijn naam is Thijs van Dijk, 23 jaar en geboren en getogen in Tilburg. In maart 2018 ben ik gestart als consulent bij Workfix. Daarvoor ben ik zelf een aantal jaar werkzaam geweest in de logistiek. Mede hierdoor heb ik vaak aan een half woord genoeg. Ik weet wat er wordt gevraagd in de logistiek en ik ben altijd op zoek naar de juiste kandidaten voor onze klanten. Naast de verloning houd ik me vooral bezig met het recruiten van nieuwe talenten en help ik bij het maken van een goede match.

Bart

Mijn naam is Bart de Lepper, begin dit jaar gestart als mede-eigenaar van uitzendbureau Workfix. Na jarenlange ervaring van internationaal inkoop en logistiek was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Die heb ik inmiddels gevonden met mijn compagnons in de uitzendbranche. Ook door mijn netwerk en vele contacten zijn we bekend geworden in Tilburg. Wij proberen door onze manier van werken sneller te reageren naar uitzendkrachten en de opdrachtgever. Iedere uitzendkracht is bij ons welkom!

Freek

Mijn naam is Freek van Gool. Op 1 oktober 2017 ben ik gestart als commercieel directeur bij Workfix. Na 10 jaar werkzaam te zijn geweest bij een andere uitzendorganisatie was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Vol passie en energie ben ik samen met mijn 2 compagnons Workfix gestart. Na een spannend eerste jaar mag en kan ik nu met trots zeggen dat we een prachtig bedrijf hebben opgezet en dat we een stabiele en professionele partner zijn voor onze klanten en flexwerkers. We zijn Workfix gestart met het idee het anders te doen dan vele andere uitzendorganisaties. Wij proberen iedereen te behandelen zoals we zelf graag behandeld willen worden. Met gepaste trots kan ik vertellen dat ons dit tot op heden zeker is gelukt!

Daan

Mijn naam is Daan Beekers. Sinds 1 maart 2018 trotse mede-eigenaar van het logistieke uitzendbureau van Tilburg! Met mijn achtergrond als logistiekmanager geen onbekende in de logistieke wereld. Via mijn grote netwerk heb ik reeds veel oude bekenden als klant mogen begroeten. Daarnaast kan ik me als ervaringsdeskundige als geen ander inleven in de hectische situaties waarin klanten zich soms bevinden. Tevens heeft een dag altijd 24 uur en een week altijd 7 dagen, ik ben pas gelukkig als de klant dat ook is!

Aansluiten bij Workfix

Ben jij ook op zoek naar werk in de logistieke of transport sector? Laat onze collega’s dan doen waar ze goed in zijn: een passende baan voor je vinden! Bij ons krijg je de mogelijkheid je ambities waar te maken. Voor meer informatie of vragen kun je contact met ons opnemen of gewoon eens langskomen voor een kopje koffie.