Haal het maximale uit jezelf met Workfix!

Het belangrijkste doel dat wij hebben bij Workfix is het vinden van een perfecte baan voor jou! Daarom is het samenwerken met TOP werkgevers zeer essentieel voor ons. Een mooi voorbeeld hiervan is Steve Madden, wellicht bekend van de film The Wolf of Wall Street.

Icoon Steve Madden

Designer Steve Madden startte in 1990 zijn eigen bedrijf vanuit zijn kofferbak. Hij deed dit met een investering van slechts 1100 dollar. Ondanks de moeilijke start groeide Steve Madden en 30 jaar later is zijn merk wereldberoemd. Steve Madden schoenen worden gekocht door miljoenen mensen wereldwijd. De ontwerper haalt zijn inspiratie uit rock and roll en zijn roots in New York waar hij woonde als kind. Zijn ontwerpen zijn anders als die van andere door hun gewaagde kleuren, designs en details. Steve gebruikt graag felle kleuren en printjes, waardoor zijn schoenen, tassen en accessoires altijd te herkennen zijn.

It’s a match!

Bij een intake begeleiden wij onze kandidaten goed om er zeker van te zijn dat zij qua houding, kennis en vaardigheden worden gematcht met het juiste bedrijf. Onlangs hebben wij nog 4 van onze kandidaten mogen koppelen aan het designermerk Steve Madden. Zij mochten direct van start op de afdeling customer service in Nieuwkuijk.

Als bedrijf kun je ons te allen tijden jouw vacatures inzenden. Om de beste mogelijke match te garanderen doorlopen wij als uitzendorganisatie de volgende stappen. Wij gaan graag met jou om de tafel om een goed beeld te krijgen van de openstaande vacature en dan bespreken we al jouw wensen om een gedetailleerd functieprofiel te schetsen.

Wil jij je graag aanmelden bij Workfix? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe mensen om te ondersteunen in het vinden van een baan die echt bij hen past. Ben jij op zoek naar iets voor op de lange of toch liever op de korte termijn? Bij Workfix vind jij vacatures die passen bij wat je zoekt.

Werken bij Workfix?

Wil jij werken in de logistieke of transport sector, zoals bij Steve Madden? Laat ons je dan helpen! Met onze ruim 10 jaar ervaring in de uitzendwereld gaan wij samen met jou opzoek naar een baan die precies bij jou past. Voor meer informatie of eventuele vragen kun je altijd contact met ons opnemen.