Hard werken wordt beloond bij Workfix

Bij Workfix werken we altijd vollebak om iedereen die perfecte droombaan te geven in de logistieke sector. Maar hard werken betekent ook ontspanning op zijn tijd. Wij geloven dat hard werken beloond wordt en daarom zijn we ze blij met ons prachtige team bij Workfix. Dat resulteert niet alleen in te gekke samenwerkingen, maar ook zeer geslaagde personeelsuitjes!

Beloning ook in moeilijke tijden

Hard werken moet beloond worden, ook in moeilijke tijden zoals waar we nu inzitten. Daarom denken we altijd mee met ons team en zorgen we voor de juiste beloningen. Dat kan een toffe baan zijn bij een van onze opdrachtgevers, maar ook een leertraject om je om te laten scholen tot een volwaardig logistiek medewerker. Dat regelen we graag voor onze toppers, want hard werken wordt bij Workfix beloond.

Geslaagde personeelsbarbecueWorkfix beloont hard werken

Wij geloven dat een goede band binnen het team cruciaal is om te presteren. Dat betekent dat je elkaar de waarheid moet kunnen vertellen, maar ook dat je af en toe eens lekker moet ontspannen. Dan moet je dus ook af en toe iets kunnen teruggeven aan je eigen personeel en dat hebben we gedaan. Het resultaat? Een zeer geslaagde volledig verzorgde personeelsbarbecue vol gezelligheid en teambuilding. Zo kunnen we er weer vol tegenaan met zijn allen!

Deel uitmaken van dit team?

Wil jij ook samen keihard werken om resultaten te behalen maar ook samen genieten van het succes? Met andere woorden wil jij ook deel uit maken van het topteam van Workfix? Meld je dan aan en dan gaan we direct aan de slag om jouw gewenste baan te vinden. Wie weet ben jij dan ook op het volgende personeelsuitje van Workfix te vinden! Neem direct contact op om de mogelijkheden voor jou te bespreken.