Houd ons in de gaten: er staat veel op jullie te wachten!

Bij Workfix streven we altijd naar vooruitgang en positieve veranderingen. Dit jaar zijn we dan ook weer hard bezig om alles uit Workfix en haar medewerkers te halen. Daarom hebben we groot nieuws. Per 01-10 zijn we een nieuwe samenwerking aangegaan! We houden jullie nog wel even in spanning, maar houd ons in de gaten voor meer informatie… Terwijl we ons voorbereiden op dit spannende nieuwe hoofdstuk, willen we jullie meer vertellen over wat er allemaal nog meer te wachten staat.

Nieuwe marketing voor Workfix! logistieke baan workfix

Onze marketingafdeling draait op volle toeren met Tim van Riel. We kunnen niet wachten om jullie te verrassen met nieuwe en innovatieve manieren om onze doelgroep (jullie nieuwe collega’s!) te bereiken.

We zijn al begonnen met onze vacatures. Deze zijn geheel in een nieuw jasje gestoken, zodat we met deze frisse look en verbeterde teksten een betere feeling kunnen creëren bij de diverse functies die we aanbieden. Het vinden van de beste matches tussen werkgevers en werknemers is hetgeen waar we dagelijks naar streven!

Ben jij bij onze BBQ van 2023?

Eén van onze favoriete evenementen van het jaar staat ook weer bijna voor de deur. Op 13 oktober vieren we ons jaarlijkse BBQ-feest en we kunnen niet wachten om samen met jullie te genieten van al het lekkere eten en drinken. Dit is hét moment om uitgebreid bij te kletsen met je collega’s en om ons even voor jullie te laten zorgen! Werk jij voor Workfix en wil je deze BBQ niet missen? Meld je dan aan bij Freek, Bart of Daan. We hopen dat je erbij bent!

Sluit je aan bij Workfix!

Wil jij ook bij Workfix werken en ben je benieuwd naar alle voordelen die we jou te bieden hebben? Dan ben je altijd welkom voor een vrijblijvende kennismaking. Neem contact met ons op voor meer informatie of reageer direct op één van onze vacatures. En beschik je nog niet over de juiste vaardigheden om in de logistiek aan de slag te kunnen? Dan staan we voor je klaar met vele oplossingen. We willen dat je bij een bedrijf aan de slag gaat waar je een mooie toekomst ziet, daarom bieden we diverse opleidingsmogelijkheden aan! Neem een kijkje op onze website voor meer informatie. Samen met Workfix begin jij je logistieke carrière.