Kom werken in logistieke hotspot Tilburg!

Heb je in deze onzekere tijd behoefte aan meer zekerheid? Kom dan als logistiek medewerker werken in de logistieke hotspot Tilburg! Ook als je geen of weinig ervaring hebt en in deze sector wil werken, kan Workfix je helpen een nieuwe start te maken.

Nieuwe kansen

Veel sectoren hebben het in de coronacrisis zwaar. Veel bedrijven zijn dicht of hebben personeel moeten ontslaan. In deze tijden solliciteren is ook een uitdaging. Bij Workfix bieden we je nieuwe kansen door je om te laten scholen tot logistiek medewerker. Wij bieden je een opleiding aan die wij betalen. Zo vergroot je jouw kansen op de arbeidsmarkt en kan je snel aan de slag in de logistiek.

Opleidingtilburg hotspot logistiek

Bij Workfix kan je verschillende opleidingen volgen. Bij onze opleidingen leer je de basisvaardigheden die je nodig hebt om in een magazijn te werken. Zo kunnen we je omscholen tot bestuurder van een vorkheftruck, een reachtruck of combitruck. Maar ook kunnen we je opleiden tot magazijnmedewerker. Om je de meeste ervaring op te laten doen, zorgen we ervoor dat je tijdens de opleiding aan de slag kunt bij een bedrijf om praktijkervaring op te doen. Voor dit werk word je al betaald!

Snel werk

Wanneer we bij Workfix tevreden zijn over je vorderingen en werk tijdens de opleiding, plaatsen we je zo snel mogelijk bij een bedrijf binnen ons netwerk. Zodra je jouw certificaat binnen hebt, treed je meteen in dienst bij je nieuwe werkgever! Dus ook wanneer je weinig of geen ervaring in de logistiek hebt, bieden we je de kans om snel meer zekerheid te krijgen met een nieuwe baan.

Mogelijkheden

Wanneer je een opleiding gaat volgen bij Workfix is dat pas het begin van een nieuwe carrière. Wij bieden je namelijk veel doorgroeimogelijkheden binnen de logistieke sector in Tilburg. Zo kan je veel verschillen logistieke vaardigheden leren en willen we je al vroeg ervaring op laten doen bij een bedrijf. Ook daar kan je doorgroeien en laten zien wat je kan. Met een aanbeveling van Workfix, één van de grootste uitzendbureaus van de logistieke sector, start je met een grote voorsprong bij je nieuwe werkgever.

Begin vandaag nog in de logistiek

Je kan bij Workfix vandaag al beginnen aan de start van je logistieke carrière. Medewerkers in de logistiek zullen altijd nodig blijven, waardoor je in deze sector veel zekerheid hebt. Denk dus aan je toekomst en neem contact op met Workfix! Wij beantwoorden graag al je vragen over onze opleidingen en zien je aanmelding graag tegemoet.