Krapte op de arbeidsmarkt: meer banen in de logistiek!

meer banen logistiekDe ergste fase van de coronacrisis loopt op zijn einde, waardoor er aan alle kanten weer personeel nodig is. Dit zorgt voor een probleem bij bedrijven: er is opnieuw krapte op de arbeidsmarkt. Dat betekent dat ze niet alle vacatures snel kunnen vullen, omdat er te weinig sollicitanten zijn die erop reageren. Workfix ziet voor zichzelf de taak om talentvolle werkzoekenden naar een baan in de logistiek te begeleiden, waar dit probleem ook speelt. Wij willen er daarom voor zorgen dat ook jij met een leuke logistieke job positief de zomermaanden in gaat!

Werk bij logistieke toppers

Het zal jou ook opvallen: er komen veel vacatures online, je vrienden vinden een nieuwe baan en je ziet overal kansen liggen. Toch blijkt het vaak lastig om aan werk te komen, omdat veel sectoren nog last hebben van coronamaatregelen. In de logistiek is er juist genoeg te doen, maar de werving gaat niet van een leien dakje. Workfix brengt daar verandering in door talenten op te leiden tot logistieke toppers. Wij brengen hen in contact met ons uitgebreide netwerk. Zo vind jij een baan, en een logistiekbedrijf een frisse en enthousiaste medewerker.

Droombaan

Wat ons betreft smaken de versoepelingen van deze week naar meer. Daarom verwachten we in de komende periode steeds meer nieuwe vacatures in de logistiek. Dit is een mooie mogelijkheid om aan jouw droombaan in de logistiek te beginnen. Bij Workfix heb je hier veel kans op, omdat wij focussen op creativiteit en ambitie. We geven jou persoonlijke aandacht, terwijl we je begeleiden naar je nieuwe baan bij een goede werkgever.

Aan de slag

Het is ook erg slim om juist in deze tijden van krapte voor een baan in de logistiek te kiezen. Juist nu je de kans hebt om snel in deze sector aan de slag te gaan, is het slim om ervoor te gaan om een aantal redenen:

  • In de afgelopen coronaperiode en tijdens de economische crisis bleek het een stabiele branche;
  • Het werk is zeer divers en je hebt kans om je bij een werkgever op te werken;
  • Je verdient in de logistieksector een mooi salaris.

En met dat mooie salaris kan je volop sparen voor een welverdiende zomervakantie, die in de nabije toekomst met een speciaal paspoort waarschijnlijk weer mogelijk is. We moeten dus nog even volhouden, maar met een nieuwe baan in de logistiek via Workfix kan je al volop vooruitkijken.

Interessante vacatures

Wil jij ook aan de slag in de logistiek, maar weet je niet hoe je in die sector aan een goede baan kunt komen? Op de website van Workfix hebben we veel verschillende vacatures staan die interessant voor jou kunnen zijn. Wil je bij ons graag bijleren over logistiek? Kom dan snel in contact met Workfix, en kom erachter wat wij voor je kunnen betekenen.