Met of zonder versoepelingen: de logistiek is altijd betrouwbaar

Het leven komt opnieuw een beetje op gang en dat merken we. De aangekondigde versoepelingen zorgen gelijk weer voor beweging in de markt. De logistieke sector daarentegen is natuurlijk op volle toeren blijven draaien. Het is geen verrassing dat er in tijden van lockdown een enorme stijging in online bestellingen heeft plaatsgevonden. Dit heeft gezorgd voor een explosie aan pakketten en een grote vraag naar logistieke medewerkers. Komt dat even mooi uit.

Stabiele sector

Lockdown of geen lockdown, de logistieke sector gaat door. En hoe. Doordat er personeelstekort heerst in de branche (bijvoorbeeld onder de functies Transportplanner en Order Picker) ben je met de juiste educatieve achtergrond en/of ervaring verzekerd van een baan. De logistieke sector is constant in beweging. Automatisering en optimalisering staan centraal. De branche is non-stop bezig met het controleren van de gang van zaken en of het effectiever, sneller en slimmer kan. Hierdoor zullen de mogelijkheden waarin jij kunt meegroeien in de sector blijven stijgen.

Volop mogelijkheden

Doorgroeien in de logistiek is bijna een gegeven. Door de overvloed aan mogelijkheden, functies, takenpakketten en verantwoordelijkheden is dit een perfecte branche om je ambitie te laten zien. Het is niet gek als een starter al mee mag denken over het gehele proces. Omdat er meer banen zijn dan werknemers, kun je al snel verantwoordelijkheden krijgen die je in andere sectoren misschien zou mislopen. Dit betekent een snelle groei in ervaring, carrière en verdiensten.

Spaar voor je vakantie met werken in de logistiek

De laatste jaren is er een krapte ontstaan op de logistieke arbeidsmarkt, wat zorgt voor baangarantie. Doordat bedrijven haastig op zoek zijn naar nieuwe medewerkers, moeten ze zorgen dat de werkomstandigheden aantrekkelijk genoeg zijn om in aanmerking te komen bij baanzoekers. Het is namelijk heel simpel: vind je drie dezelfde vacatures voor verschillende bedrijven, dan kies je voor de baan waarbij je het meeste terugkrijgt. Dit resulteert bijvoorbeeld in een hoog salaris. Werken in de logistieke sector levert je dus ook nog eens een flink zakcentje op zodat je weer kunt sparen voor die nieuwe laptop of je volgende vakantie.

Workfix start jouw carrière!

Klinkt dit als muziek in de oren? Laat jouw carrière in de logistieke sector dan snel beginnen. Wij staan voor je klaar met de leukste vacatures zodat jij snel je droombaan te pakken hebt. Benieuwd hoe we dat doen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie, wij staan dagelijks voor je klaar!