Nieuw pand van Workfix!

Workfix heeft een nieuw pand in Tilburg! Inmiddels zijn alle ruimtes ingericht. Op deze manier kunnen onze medewerkers makkelijk bij ons terecht voor een intakegesprek of voor tussentijdse gesprekken. Uiteraard hebben we ook onze gevel voorzien van een mooie reclame-uiting. Kom je ook eens langs om een kopje koffie te drinken en kennis te maken?

Locatie Workfix

Als `hét logistieke uitzendbureau van Tilburg` hebben we gekozen om te werken vanuit ons pand, op Goirkekanaaldijk 14A. Dit is een goede locatie voor onze uitzendkrachten en voor ons. Ons pand is in de buurt van Vossenberg, Kraaiven en Loven. Dit is ook de omgeving waar onze opdrachtgevers opereren. Op deze manier kunnen we gemakkelijk contact houden en schakelen met hen en met onze uitzendkrachten. Workfix ligt aan het prachtige Wilhelminakanaal. Hier kunnen potentiële kandidaten ons sneller vinden en kennismaken met het meest frisse en enthousiaste uitzendbureau in Tilburg! Wij zijn altijd op zoek naar potentiële uitzendkrachten voor in het transport en logistiek. Heb je hier interesse in? Kom dan snel langs of neem even contact met ons op!

Binding is alles!

Workfix is een bedrijf dat jou in goede maar ook in slechte tijden wil helpen! Dit doen ze door altijd goed te luisteren naar de wensen van alle flexwerkers. Verder willen we zo snel mogelijk met jou in contact komen om een zo goed mogelijke band te creëren.  Bij Workfix werken er mensen met uiteenlopende karakters die jou advies kunnen geven op verschillende gebieden. Dit doen ze altijd door zo snel mogelijk een gesprek in te plannen. Je kan natuurlijk altijd ook gewoon even snel binnen stappen om je verhaal te doen. Je zult altijd direct opgevangen worden.  Wij werken dus niet alleen op afspraak.

Win een ballonvaartactie!

Workfix regelt naast werk voor de flexwerkers ook nog eens een ballonvaart! We hebben namelijk voor onze trouwe volgers een prachtige winactie weten te organiseren: een kans op een ballonvaart voor twee personen ter waarde van €256,-! Inmiddels is de prijs van de ballonvaart voor twee personen gevallen na de 500e like. Zij zullen binnenkort van de prijs gebruikmaken bij een prachtige zonsopgang. Hopelijk doe je de volgende keer ook mee met een nieuwe winactie.

Werken als uitzendkracht bij Workfix?

Dit alles bij elkaar maakt Workfix een hardwerkend maar ook gezellig uitzendbureau dat altijd open staat om jou te helpen. Ben je benieuwd wat wij als uitzendbureau voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we een intakegesprek kunnen inplannen. Zo kunnen we bespreken wat jouw wensen zijn en waar je naar op zoek bent. De koffie staat al klaar!