Nieuwe kansen grijpen in het nieuwe jaar

Met 2021 is een nieuw jaar aangebroken. In dit jaar zijn er genoeg kansen die u moet grijpen. Bijvoorbeeld kansen voor een baan in de logistiek. Zelfs zonder of met weinig ervaring kan Workfix je al helpen bij een nieuwe start in 2021.

Omscholing

Juist nu is het belangrijk om het jaar goed te starten. Na 2020 heb je misschien behoefte aan een nieuwe start of moet je op zoek naar een baan. Bij Workfix bieden we verschillende opleidingstrajecten voor een veelbelovende baan in de logistiek. Met verschillende omscholingstrajecten leiden we je op tot magazijnmedewerker, flexwerker, chauffeur en vele andere banen in de logistiek. Met ons netwerk kunnen we je snel bij een groot bedrijf aan het werk zetten. Zo begin je jouw jaar snel met een frisse start!

Kansen grijpen in 2021

Opleiding

Bij Workfix vinden we dat je nooit te jong of oud bent om te leren. Daarom bieden we je graag kansen met ons opleidingstraject. Hiermee heb je meer succes op de arbeidsmarkt. Workfix regelt binnen het opleidingstraject een aantal zaken:

  • We betalen het geld voor je opleiding;
  • We laten je ervaring opdoen in de praktijk;
  • Met de klussen die je doet tijdens de opleiding verdien je al geld.

Wanneer we bij Workfix vinden dat je voldoende gemotiveerd bent, krijg je van ons al een certificaat binnen 2 weken. Hiermee kan je direct starten met een baan in de logistiek! Wij zorgen er als ervaren uitzendbureau voor dat u meteen terechtkomt bij een nieuwe opdrachtgever. Dit doen we door snel een sollicitatiegesprek te regelen bij één van onze klanten, al voordat je een certificaat hebt behaald.

Vacatures

Wil je zelf kijken voor leuke vacatures in de logistiek? Dat kan op onze website. Zelfs in deze lastige tijden posten we regelmatig interessante vacatures waar je op kan solliciteren. Deze vacatures komen van veel verschillende werkgevers. Zo kunt u via Workfix aan de slag als heftruckchauffeur, allround magazijnmedewerker en als timmerman. Met de vacatures op onze website kan je dit jaar dus al snel aan je eigen toekomst en succes werken.

Vertrouwen

Met dit positieve perspectief gaat Workfix met veel vertrouwen het nieuwe jaar in. Een jaar waarin we kansen willen grijpen en talenten kansen willen bieden. We gaan voor een jaar met veel nieuwe aanstellingen bij onze klanten, goede talentontwikkeling en veel succes. Ben je als werkgever op zoek naar een talentvolle kracht in de logistiek of wil je een carrièreswitch maken en medewerker worden in de logistieke wereld? Neem dan contact op met Workfix en kom erachter wat wij voor je kunnen betekenen in 2021.