Onze partners

Bij Workfix proberen we er altijd voor te zorgen dat we onze flexcollega’s zo goed mogelijk terecht komen op de arbeidsmarkt. Om alles op rolletjes te laten verlopen krijgen we daarbij hulp van diverse toeleveranciers. Zij zorgen ervoor dat Workfix kan doen waar het goed in is: werkgevers en talentvolle uitzendkrachten aan elkaar koppelen. Daarom stellen wij onze partners graag aan je voor.

 • Q-Promotions: Jarno van den Hoven
  Deze promotiespecialist uit Tilburg zorgt voor de inspirerende wandbekleding in onze spreekkamer en dat iedereen Workfix herkent aan de buitenzijde van het pand.
 • DESTIL: Roel Willemse
  Onze medewerkers zijn altijd voorzien van de juiste werkkleding en werkschoenen dankzij groothandel DESTIL, gespecialiseerd in bouw en industrie.
 • Van Krieken Koffieservice: Andrew van Krieken
  Bij Workfix kan iedereen zijn dag goed beginnen dankzij de koffiesupplies van Van Krieken Koffieservice, een garantie voor kwaliteitskoffie.
 • Caramelo Media
  Caramelo Media verzorgt onze online uitstraling, met een strakke en uitnodigende website en interessante content op al onze kanalen.
 • Van Hoppe Telecom: Frank Hommering
  Workfix is altijd bereikbaar dankzij de betrouwbare telefonieservice van Van Hoppe Telecom.
 • Bakkerij Boogers Piekfijn
  Altijd wat lekkers op tafel, om een succesvolle samenwerking of een nieuwe uitzendkracht te vieren, met de taarten van de ambachtelijke Bakkerij Boogers Piekfijn.
 • Tilburg Bastianen Volkswagen: Karel Penning
  Het wagenpark van Workfix wordt volledig verzorgd door Tilburg Bastianen Volkswagen, waar u verzekerd bent van een uitstekende service.
 • Piet van Iersel Tweewielers: Piet van Iersel
  Bij Workfix kunnen we gebruikmaken van de beste scooters en fietsen dankzij onze specialist Piet van Iersel Tweewielers.
 • MM Printing: Maykel Maas
  Deze drukwerkspecialist zorgt voor het huisstijldrukwerk van Workfix en daarnaast verzorgen ze posters, flyers en omslagmappen voor de juiste presentatie.

Aan de slag met Workfix?partners

Dankzij al deze partners kunnen wij ons optimaal richten op het vinden van de juiste vacature voor jou. Ben jij dus op zoek naar werk in de logistiek en transport dan helpen wij jou graag aan een werkplek die bij je past. Samen met Workfix kan jij jouw ideale baan vinden. Wil jij ook aan de slag op een functie die bij je past? Neem dan snel contact met ons op, zodat we een intakegesprek met je kunnen inplannen om je wensen te bespreken. Ben je in de buurt? Loop dan gewoon een keer binnen.