Ook in de winter veilig naar het werk!

Het is weer november, de maand waarin de dagen korter worden, de temperaturen dalen en we ons voorbereiden op de overgang naar de winter. Dit is ook de tijd waarin we extra aandacht moeten besteden aan onze veiligheid op weg naar het werk. Bij Workfix hechten we veel waarde aan de veiligheid van onze medewerkers en daarom willen we een aantal tips delen om ervoor te zorgen dat je elke werkdag veilig en goed voorbereid aan de slag gaat!

1. Goed werkende verlichtingvacatures logistiek

In deze donkere dagen is goede verlichting essentieel. Controleer regelmatig of je fiets- of autoverlichting naar behoren werkt. Zorg ervoor dat je zichtbaar bent voor andere weggebruikers, vooral tijdens de vroege ochtend- en avonduren. Op de fiets kan reflecterende kleding ook helpen om beter zichtbaar te zijn, vooral op donkere wegen.

2. Controleer je banden

Natte en gladde wegen in de herfst en winter vereisen goede banden met voldoende profiel. Controleer je bandenspanning regelmatig en vervang versleten banden om optimale grip te behouden.

3. Zorg voor een regenjas

Ga jij op de fiets naar werk? November staat bekend om zijn wisselvallige weer. Zorg ervoor dat je altijd een regenjas of -poncho bij je hebt, zodat je droog en comfortabel op je bestemming aankomt, zelfs als het weer plotseling omslaat.

4. Houd rekening met de wegomstandigheden

Bij slechte weersomstandigheden is het verstandig om extra tijd in te calculeren voor je woon-werkverkeer. Wees voorzichtig op natte en gladde wegen en pas je snelheid aan. Een beetje extra voorzichtigheid kan ongelukken helpen voorkomen.

Bekijk onze vele open vacatures!

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de logistiek? Bij Workfix hebben we momenteel talloze leuke vacatures in de logistieke sector beschikbaar. Of je nu een doorgewinterde professional bent of net begint aan je logistieke carrière, we hebben mogelijkheden die echt bij jou passen. Ons toegewijde team staat klaar om je te helpen de perfecte match te vinden, zodat je niet alleen een baan krijgt, maar een kans om te groeien en te schitteren in de sector die bij jou past. Bekijk vandaag nog onze logistieke vacatures en neem de volgende stap in jouw carrière. We zijn er om je te ondersteunen op elk moment van je zoektocht naar de ideale logistieke positie.

Ga aan de slag met Workfix!

Heb je een vacature gezien die je aanspreekt? Neem dan gerust contact met ons op! Workfix staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden door het sollicitatieproces. We kijken ernaar uit om van je te horen en je te helpen de volgende stap in je carrière te zetten. Samen gaan we op zoek naar de perfecte match voor jou!