Profiteer van de vele voordelen van Workfix!

Workfix is al sinds 2017 bezig met het koppelen van enthousiaste kandidaten aan de leukste bedrijven in de logistieke branche. Doordat wij zelf allemaal uit verschillende hoeken in de logistieke wereld komen kijken wij op een andere manier naar onze flex collega’s. Wij handelen dan ook altijd naar onze drie kernwoorden: respect, transparant en vertrouwen. Wij streven er naar om meer te zijn dan zo maar een goede werkgever en behandelen onze kandidaten dan ook hoe we zelf behandeld willen worden. Ben jij op zoek naar een baan in de logistiek en wil je dit middels een werkgever doen die oprecht met jou begaan is? Kies dan voor Workfix!

Geen verrassingen achteraf

voordelen workfix

Een duurzame relatie tussen werkgever en -nemer vinden wij ontzettend belangrijk. Door geheel transparant te zijn over de kansen die we jou te bieden hebben weten beide partijen altijd precies waar ze aan toe zijn. De binding met flex collega’s is in tijden van krapte cruciaal, daarom proberen wij altijd het verschil te maken door te gaan voor een goede match.

Bij Workfix ben je als kandidaat verzekerd van zeer nette salarissen en word je niet minder betaald dan de vaste medewerkers. Iedereen wordt financieel eerlijk en correct behandeld, een flex collega werkt immers even hard als iemand met een vaste positie. Uitkering van verlof of vakantiegeld zal niet in het uurloon verwerkt zijn zoals dit bij andere partijen vaak wel het geval is!

Wij zetten ons in voor jouw toekomst

Bij Workfix gaan we voor een waardevolle samenwerking. Een krachtig en gemotiveerd team is cruciaal voor efficiëntie en plezier op de werkvloer. Wij weten als geen ander wat er in de logistieke wereld van je gevraagd wordt en kunnen je daarom ook helemaal klaarstomen voor jouw nieuwe uitdaging. Bij ons ben je verzekerd van goede begeleiding en kom je niet zomaar terecht bij de eerste beste optie. Wij nemen jouw wensen, vaardigheden en voorkeuren serieus en zoeken aan de hand hiervan een passende functie!

Begin bij Workfix!

Workfix is een uitzendbureau die volledig met je meedenkt. Beschik je nog niet over de juiste kennis, ervaring of certificaten? Dan kun je ook bij ons terecht voor de nodige cursussen. We bieden je diverse opleidingen om ervoor te zorgen dat jij aan de slag kunt bij een bedrijf waar jij toekomst ziet. Wil jij profiteren van alle voordelen van Workfix? Kom dan gerust eens lang bij onze vestiging of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij zorgen er persoonlijk voor dat jij goed kunt beginnen aan je carrière in de logistiek.