Progressie bij Workfix

Als uitzendbureau doen we bij Workfix iedere dag weer onze stinkende best om geschikte kandidaten op de juiste werkplek te krijgen. Dit gaat ons steeds beter af en dat zien we dan ook terug in onze gemiddelden. Het gaat goed met Workfix en dat delen we graag met jullie!

Progressie Workfix

(Website)bezoek blijft stijgen

Een half jaar geleden zijn we gestart met een compleet nieuwe website, in een geheel nieuwe stijl. Daarnaast informeren we jullie regelmatig met onze blogs en kun je gemakkelijk nieuwe vacatures vinden. Dit werpt duidelijk zijn vruchten af, want we zien het aantal website bezoekers alleen maar stijgen! Zo hebben we het aantal bezoekers per maand op onze website in een half jaar tijd bijna verdubbeld. Dat we beter gevonden worden merken we ook aan onze koffiebezoekjes, want er lopen dagelijks mensen binnen zonder afspraak!

Geschikte kandidaten aan een baan helpen

Onze belangrijkste taak is natuurlijk het koppelen van kandidaten aan een geschikte werkgever. We dragen er zorg voor dat werknemer en werkgever op elkaar aansluiten, zodat jij op je plek zit en er de mogelijkheid bestaat dat je langer kunt blijven. Dit gaat ons steeds beter af, want we komen altijd binnen 2 dagen met een voorstel voor de kandidaat.

Opleidingstrajecten ontwikkelen gestaag

Sinds enige tijd bieden we ook opleidingstrajecten aan om ervoor te zorgen dat jij de vereiste vaardigheden onder de knie hebt. Met het succesvol afronden van zo’n leertraject krijg je een officieel certificaat of diploma waarmee je makkelijker een baan kunt vinden. Ook deze opleidingsmogelijkheden gaan steeds beter en worden steeds vaker gebruikt om bij een gewenste werkgever aan de slag te kunnen. Via deze weg hebben we al veel kandidaten laten instromen bij onze diverse opdrachtgevers.

Gebruikmaken van de diensten van Workfix?

Wil jij graag aan het werk in de logistieke of transport sector? Dan helpen we jou bij Workfix graag aan een passende werkplek. We willen ons namelijk blijven verbeteren, zodat jij ook de gewenste baan krijgt. Voor meer informatie of vragen over onze diensten kun je contact met ons opnemen of gewoon eens binnenlopen voor een lekker kopje koffie, of een biertje op vrijdag ?.