Realtime vacatures checken

Als uitzendbureau willen we zo snel mogelijk de juiste kandidaat op de juiste plek krijgen. Doordat we vaak zo snel schakelen merken de kandidaten dat we anders zijn dan anderen. We bellen vaak waar ze bij zitten en hierdoor voelen de kandidaten zich serieus genomen. Om er voor te zorgen dat je altijd up to date bent wat betreft de vacatures hebben wij een nieuwe tool ontwikkeld waardoor je alle openstaande vacatures kan zien op onze website. Op deze manier kunnen we talenten en mooie bedrijven nog sneller aan elkaar koppelen!

Nog sneller uw vacature vervuldRealtime vacatures checken

Alle vacatures kun je gemakkelijk bij ons op de website vinden. Hier kun je alle bedrijven vinden waar nog medewerkers nodig zijn. Inmiddels hebben we een koppeling met onze nieuwe database waardoor deze vacatures realtime worden gekoppeld. Daarom is het lijstje met vacatures dat je te zien krijgt altijd up to date en kunnen we nog sneller een nieuwe kandidaat vinden voor bedrijven. Dit maakt de doorloop van het plaatsen van een vacature tot de start van een nieuwe werknemer nog korter en sneller.

Divers aanbod

Dankzij de aanpassing op onze website kunnen we het diverse aanbod realtime laten zien. In ons aanbod vind je verschillende vacatures, allemaal binnen de logistiek en transportbranche, maar uiteenlopend van magazijnmedewerker tot teamleider en van reachtruckchauffeur tot orderpicker. De mogelijkheden zijn groots en het aanbod wijzigt continu. Er is dus voor ieder wat wils. Wil jij werken in de transport of logistiek? Kijk dan eens op onze vacaturepagina en vind de baan die bij jou past.

Snellere match op maat

Als logistiek uitzendbureau is het onze missie om de beste potentiële talenten te koppelen aan mooie bedrijven waar ze een toekomst hebben en op jacht kunnen gaan naar hun droombaan. Wanneer we een vacature krijgen gaan we direct op zoek naar een geschikte match. We nodigen hiervoor potentiële medewerkers uit om bij ons langs te komen. Zo kunnen we ze direct inschrijven en valt er sneller een match op maat te maken met een van de beschikbare vacatures. Ons proces zorgt dus voor snelle en succesvolle matches!

Benieuwd hoe het werkt?

Heb je een vacature waar je een geschikte kandidaat voor zoekt? Of ben jij een geschikte kandidaat en zoek je naar je droombaan? Wij koppelen bedrijven aan gemotiveerde werknemers met de intentie om een langdurige samenwerking aan te gaan. Daarom zoeken we altijd naar de beste match voor zowel de werkgever als de werknemer. Voor hulp bij het vinden van een kandidaat of een baan schakel je altijd de hulp in van Workfix. Heb je nog vragen of wil je bij ons aanmelden? Kom eens langs voor een kop koffie of neem contact op!