Samen met Reijrink Staalconstructie en Workfix naar de top!

Om te groeien heb je goede partners nodig, waar je op kunt bouwen op weg naar de top. Daarom zijn we bij Workfix ontzettend blij met de samenwerking met Reijrink Staalconstructie. Deze samenwerking leverde bovendien een mooie baan op voor Joey, die vanuit Workfix bij Reijrink is komen te werken. Hopelijk is zijn verhaal het begin van velen!

Over familiebedrijf Reijrink Staalconstructie

Reijrink Staalconstructie is een grote naam in de bouwwereld als het gaat om constructiewerken van staal. Met twee vestigingen in Noord-Brabant zijn zij zowel regionaal als (inter)nationaal bezig met het ontwerpen, produceren en monteren van diverse staalconstructiewerken. Reijrink laat zich omschrijven als een familiebedrijf waar men erg collegiaal is. Er wordt direct gehandeld en het werk is heel flexibel, dat maakt het voor de medewerkers prettig werken. De korte lijntjes van het dorpsbedrijf worden als prettig ervaren, en er komt niet teveel poespas bij kijken. Reijrink Staalconstructie is bovendien erg vooruitstrevend in zijn werk.

Werken bij Reijrink Staalconstructie

De medewerkers van Reijrink Staalconstructie werken dagelijks aan diverse projecten. Herkenbaar zijn de projecten aan weerszijden van de A58 bij Tilburg: het futuristische distributiecentrum voor Rhenus, Petrol en Bosch. Monteurs zijn momenteel te vinden bij de realisatie binnenkort van de uitkijktoren op het nieuwe Spoorparkterrein in Tilburg. Een dag van een monteur begint met vertrek vanuit Esbeek met de montagebus naar de bouwplaats waar een staalconstructie recht gezet wordt. Hierna word je weer teruggebracht naar Esbeek, waarbij je meestal rond een uur of 17.00 terug bent. De ochtenden beginnen vaak vroeg maar de uren tellen gewoon vol vanaf vertrek tot thuiskomst.

Toekomstperspectief bij Reijrink

Zoals gezegd, onze eigen Joey heeft zijn plekje bij Reijrink helemaal veroverd. Hij staat inmiddels onder contract bij deze grote staalconstructiemaatschappij. De weg van Joey is echter geen uitzondering en dat kan ook voor jou werken. Een medewerker die voldoet krijgt na zijn uitzendtijd namelijk altijd de kans om een vast contract te krijgen bij Reijrink. Misschien ligt jouw toekomst wel als monteur bij Reijrink!

Samenwerking

Met de komst van Joey naar Reijrink is de goede samenwerking tussen Workfix en het staalbedrijf nog maar eens bevestigd. Gevraagd naar het partnerschap geeft het bedrijf aan dat ze de samenwerking als erg prettig ervaren en dat er een grote bereidheid is om te helpen. Er wordt bovendien snel geschakeld. Reijrink geeft dan ook aan dat ze hopelijk binnenkort weer zo’n goede kandidaat als Joey mogen verwelkomen.

Aan de slag bij Reijrink met Workfix?

Wil jij net als Joey jouw plek in de logistiek of montage vinden? Misschien ben jij dan wel de volgende logistiek medewerker of monteur die terechtkomt bij Reijrink Staalconstructie. Wij helpen jou graag aan een van onze fantastische partners, zoals Reijrink. Ze zijn nog op zoek naar monteurs en logistiek medewerkers, dus wil jij hier graag werken? Dan is dit je kans. Kom snel eens langs voor een bakje koffie dan kijken we hoe we jou aan die droombaan kunnen helpen. Voor vragen kun je uiteraard ook contact met ons opnemen.