Snel schakelen met Kombikart Racing Team!

Snelheid is voor Workfix snel schakelen, records breken en doelen halen. Voor het Kombikart Racing Team is dit niet anders! Workfix is trotse sponsor van dit snelle team en racetalent Felix de Prenter. Hun verhaal staat net als het onze in het teken van ambitie en successen behalen. Net als zij scheuren we het nieuwe jaar in!

Snel schakelen met Kombikart Racing Team 2

Jong talent

Net als in de werkplaatsen, magazijnen en logistiek, steunt Workfix jong talent op de kartbaan. Felix de Prenter (15) is daar een schoolvoorbeeld van. Vanaf het moment dat hij in 2017 begon met karten op wedstrijdniveau, heeft hij zich ieder jaar doorontwikkeld. Zo reed hij in zijn eerste twee seizoenen nog in de lagere Max Junior Klasse, maar kan hij zich nu meten met de grote jongens in de Rotax Max Senior Klasse. Daar verdedigt hij iedere race de eer en prestige van het Kombikart Racing Team.

Snel schakelen met Kombikart Racing Team 1

Nationaal Kampioenschap

Voor het derde seizoen op rij dingt De Prenter mee om het NK Chrono Rotax 2-Takt. Na zijn promotie heeft hij maar één doel: Nederlands kampioen worden. Vanuit zijn team wordt hij daarbij geholpen door een aantal ervaren karters. Zo wordt hij bijgestaan door teameigenaar Willem-Jan de Loos, zelf ook een jong racetalent. De Prenters coach is niemand minder dan Tim Dijkmans, die weet wat winnen is: hij werd zelf twee keer Nederlands kampioen. Met een team van winnaars gaan ze recht op hun doel af.

Oog voor talent

Workfix blijft het team volgen tijdens de wedstrijden op circuits in Nederland, België en Duitsland. Waar het Kombikart Racing Team oog heeft voor talent, leidt Workfix ze op als flexwerker voor uw magazijn of transportbedrijf. We herkennen jonge logistieke toppers en zorgen voor de juiste match met uw bedrijf. Bent u benieuwd welk talent we naar uw bedrijf kunnen halen? Neem dan snel contact op met Workfix!