Vakantie voorbij, back to work met Workfix

Helaas maar het is toch echt zo, voor veel mensen is de vakantie weer voorbij. Dat betekent dat iedereen weer aan de slag gaat. Onze accu zit ook weer helemaal vol en daarom helpen wij je vol passie en energie aan een nieuwe baan als je nog op zoek bent.

Sparen voor je nieuwe vakantie

Het einde van de vakantieperiode nadert. Maar hoewel de vakantiefoto’s pas net zijn afgedrukt en de koffer net in de kast staat, kijken we nu al uit naar de volgende vakantie. Om ervoor te zorgen dat jij ook weer lekker op vakantie kunt moet je natuurlijk zo snel mogelijk beginnen met sparen. Bij Workfix helpen we je zo snel mogelijk aan een baan waar je op je plek zit en waar je die volgende vakantie zo bij elkaar hebt verdiend!

Aan de bak met Workfix

Na de vakantie is het altijd lastig opstarten. Kinderen gaan weer naar school, het normale leventje begint weer. Dat klinkt allemaal heel zwaar na een mooie zomer op het strand in de zon, maar dat hoeft niet zo te zijn. Met behulp van Workfix zorgen we er namelijk voor dat je op de tofste plekken in de transport en logistiek terecht komt. Wij helpen jou met het vinden van een werkgever die past bij jouw wensen en waar je jezelf verder kunt ontwikkelen. Met die ervaring op zak kun je ook voor de lange termijn een baan vinden waar je gelukkig van wordt.

Meer dan alleen werken met Workfix

Bij Workfix begrijpen we als geen ander dat het na de vakantie altijd even schakelen is. Gelukkig is er veel meer dan alleen werken bij ons. Zo hebben we inmiddels de befaamde vrijdagmiddagborrel/werkweekafsluiter bij Workfix. Gezellig met collega’s de week afsluiten en ook lekker kunnen ontspannen. Daarnaast hebben we dit jaar ook Willem II seizoenkaarten voor onze medewerkers. Dat betekent dat je vanaf dit seizoen als medewerker van Workfix naar een wedstrijd kan. Je mag bovendien zelf iemand meenemen.

Op weg naar de volgende vakantie met Workfix

Zoek jij na de vakantie een baan en wil je graag aan de slag in de transport of logistieke sector? Dan ben je bij Workfix aan het juiste adres. We gaan samen met jou op zoek naar een passende werkgever die aansluit op jouw wensen. Voor je het weet zit je op je droomwerkplek en is het binnen de kortste keren alweer vakantie! Kom snel eens langs voor een kopje koffie of neem contact met ons op dan bespreken we zo snel mogelijk de mogelijkheden voor jouw droombaan.