Als werkgever loopt u altijd al met vragen rond over veiligheid op de werkvloer. Binnen uw logistieke bedrijf moet u altijd rekening houden met werknemers en de grote voertuigen die ze moeten besturen. In coronatijd zijn daar nieuwe vragen bij gekomen. Als werkgever moet u creatief kunnen denken. Hoe houdt u bijvoorbeeld afstand in een magazijn? Wij beantwoorden al deze vragen voor u met veiligheidsfilms en inhouse veiligheidstrainingen.

Ervaren opleider

U kent Workfix waarschijnlijk al als uitzendbureau dat flexwerkers aan een baan helpt in de logistiek. Wij bieden een opleiding aan de logistiektoppers van de toekomst en matchen ze met het juiste bedrijf. Door deze ervaring weten we hoe we trainingen kunnen geven waar u iets aan heeft. Veiligheid heeft de hoogste prioriteit op de werkvloer, daarom is het goed om u en uw werknemers daarover te laten informeren.

Ongeluk in een klein hoekjeVeiligheid op de werkvloer

Omdat u waarschijnlijk veel nieuwe gezichten op de logistieke werkvloer hebt, zijn veiligheidsinstructies belangrijker geworden. In deze tijd laten veel mensen zich immers omscholen tot logistiek medewerker. In de logistiek zit een ongeluk in een klein hoekje. Zo kunt u in magazijnen makkelijk struikelen over goederen die net zijn geleverd en nog op de werkvloer liggen.

Veiligheid is belangrijk

Struikelen of uitglijden is het meest voorkomende werkongeval, zo blijkt uit onderzoek van het CBS. Voor 1 op de 5 medewerkers kan zo’n val blijvende schade opleveren. Ook in een vrachtwagen of bestelbus op de weg kan er snel iets gebeuren als u niet oplet. Om dat te voorkomen is een goede veiligheidstraining belangrijk.

Veiligheidstraining

Wij bieden inhouse veiligheidstrainingen aan over een breed aantal onderwerpen. Bijvoorbeeld over het veilig besturen van een heftruck. Of wanneer je onder werktijd een mondkapje moet dragen in een magazijn. Deze tijd vraagt om creatieve oplossingen. En over die oplossingen hebben wij nagedacht.

Veiligheidsfilm

Ook bieden wij veiligheidsfilms aan. Met een veiligheidsfilm weet u zeker dat u de juiste instructies altijd bij de hand hebt voor nieuwe werknemers. Onze film maakt direct de urgentie van veiligheid op de werkvloer duidelijk. Omdat het coronavirus extra veiligheidsvragen oproept, zijn onze veiligheidsfilms geüpdatet naar de huidige situatie. Zo weet u zeker dat uw logistiekbedrijf voorbereid is op de uitdagingen van vandaag.

Interesse in ons veiligheidsaanbod?

Heeft u interesse in het veiligheidsaanbod van Workfix? Dan kunt u bij ons om informatie vragen over de veiligheidstrainingen en -films. U kunt natuurlijk op ons kantoor langskomen in Tilburg, maar ook contact opnemen. We hopen snel van u te horen!