Verdien deze zomer bij in de logistiek

De zomer is om de hoek en dat betekent bijverdienen! Studies maken klaar voor vakanties of lopen ten einde, diploma’s worden behaald en er wordt vooruit gekeken naar de volgende stap. Workfix helpt je daar graag bij. Sla jij dit jaar de vakantie even over en ben jij klaar om je tijd nuttig te besteden met een volgende uitdaging?

bijbaan logistiek

Vele vacatures wachten op jou

Of het nu zomervakantie is of niet, de logistiek staat nooit stil. In deze branche is de baangarantie hoog en kun je profiteren van veel doorgroeimogelijkheden. Er zijn veel open vacatures voor enthousiaste starters die hard willen werken en leuk willen verdienen. Hoor jij daarbij? Kijk dan eens naar onderstaande vacatures, wellicht zit er iets voor jou bij.

Heftruckchauffeur – flexibele uren

Heb jij ervaring met het rijden van een heftruck en heb je een echte hands on mentaliteit? Voor deze vacature zoeken we een flexibele medewerker die op zoek is naar een leuke baan voor langere tijd. Reageer snel!

 

Allround magazijnmedewerker – 40 uur

Wil jij graag meer ervaring opdoen in een magazijn en heb je ambitie voor een fulltimebaan met wisseldiensten? Deze vacature is op zoek naar een kwaliteitsbewust en flexibel persoon die zowel zelfstandig als in teamverband prettig werkt. Lees hier meer over deze vacature en wie weet is dit de plek waar jij deze zomer heerlijk bijverdient!

Orderpicker – 32/40 uur

Wil jij deze zomer aan de slag als orderpicker? Voor deze vacature zijn we op zoek naar een gemotiveerde, flexibele en zelfstandige harde werker die zowel de ochtend- als avonddienst kan draaien. Deze uitdagende functie biedt een jong team, een goed salaris en mogelijkheden op een contract bij de werkgever. Word jij hier enthousiast van? Reageer dan snel op deze vacature!

Begin deze zomer aan jouw volgende uitdaging

Zoek jij net iets anders? Dankzij de vele vacatures is het mogelijk om te kijken welke vacature het meest bij jouw wensen aansluit. We hebben zowel fulltime- als parttimebanen beschikbaar, zodat jij jouw zomer in kunt plannen zoals je zelf wilt. De logistiek staat nooit stil, net zoals jij! Op basis van jouw profiel en de wensen van de opdrachtgever word je voorgesteld aan het juiste bedrijf. Zo tref je gegarandeerd een bedrijf waar jij prettig kunt werken deze zomer.

Workfix werkt met jou aan je toekomst

Kun jij niet wachten om te beginnen aan jouw carrière? Loop dan binnenkort eens bij ons binnen in Tilburg. Ook zonder afspraak krijg je een warm welkom en zitten wij voor je klaar om de mogelijkheden te bespreken. Wil je liever nu al concreet weten wat we voor je kunnen doen? Vul ons contactformulier in, dan komen wij bij je terug. Workfix helpt jou aan je volgende logistieke uitdaging.