Vind online de juiste kandidaten in de logistiek

Het vinden van een goede werknemer is een lastige taak. Bij Workfix begrijpen we dat als geen ander en helpen we je graag aan de beste kandidaten voor vacatures in de logistiek. De rol die internet speelt op de arbeidsmarkt en bij het vinden van een geschikte baan wordt hierbij steeds groter. Wil jij weten hoe we jou kunnen helpen? Lees dan nu verder!

Belang van internet

Vacatures anno 2019 gaan niet meer via een vacaturepagina in de krant, het prikbord in de supermarkt of een vaktijdschrift. Online zijn alle vacatures te vinden, via vacaturesites en natuurlijk LinkedIn. Door de vacatures op de juiste plekken neer te zetten kom je sneller aan geschikte kandidaten, maar je kunt het internet ook gebruiken om zelf te kijken naar een goede kandidaat. Doordat alles tegenwoordig online is terug te vinden kun je al een beeld schetsen van een kandidaat voordat de persoon daadwerkelijk op gesprek is geweest. Zaken als voormalige werkgevers en ervaring is vaak al eenvoudig terug te vinden op LinkedIn. Netwerken is tegenwoordig bovendien een belangrijk onderdeel om een baan te vinden, iets wat online natuurlijk veel mogelijkheden biedt met alle sociale contactwebsites.

vacature logistiek

De perfecte kandidaat

Bij Workfix zorgen we ervoor dat je de juiste kandidaat krijgt voor een openstaande vacature. Het koppelen van een kandidaat met de juiste ervaring en kennis aan een bedrijf waar hij of zij optimaal tot zijn recht komt en zich kan blijven ontwikkelen is niet eenvoudig. Daarom kun je deze lastige taak bij ons uitbesteden en hoef je niet zelf eindeloos het internet af te struinen naar die ene geschikte kandidaat. Wij zorgen ervoor dat deze geleverd wordt en direct aan de slag kan gaan. Met ons netwerk in de omgeving van Tilburg vinden wij voor iedere vacature de geschikte kandidaat.

De partner voor logistieke medewerkers

Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van mensen voor de logistieke sector. We bieden daarnaast ook extra leertrajecten aan zodat een geschikte kandidaat ook over de gewenste certificaten beschikt. De mogelijkheden voor de logistieke sector in de omgeving van Tilburg zijn enorm. We kunnen geschikte werknemers voor je vinden, van heftruck chauffeur tot orderpicker. Onze ervaring in het koppelen van werknemers en werkgevers in deze branche maakt ons hét logistieke uitzendbureau in Tilburg en omstreken.

Logistieke vacature invullen?

Heb je een vacature openstaan in de logistiek en wil je zeker zijn van een werknemer die past binnen uw bedrijf? Schakel dan de hulp in van Workfix en laat ons de juiste kandidaat vinden. Dan zorgen wij ervoor dat er binnen de kortste keren iemand die binnen het functieprofiel past voor de deur staat. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan nu contact met ons op!