VACATURE VOORMAN CROSSDOCK

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een voorman voor de crossdock afdeling die per direct en fulltime beschikbaar is voor langere tijd.

Als voorman crossdock ben je verantwoordelijk voor een optimale goederenstroom binnen de diverse deelprocessen, rekening houdend met alle productieve en kwalitatieve normen. Je bewaakt de voortgang en voert controles uit. Daarnaast stuur je de crossdock medewerkers aan en zorg je voor het inwerken, coachen en begeleiden van nieuwe medewerkers. Als voorman crossdock werk je in de avond en nacht.

WIJ ZOEKEN

Je bent bekend met de functie van voorman crossdock en hebt 2 tot 3 jaar ervaring in deze of een soortgelijke functie. Je hebt een MBO werk- en denkniveau. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. De Nederlandse taal in woord en geschrift moet hoog in het vaandel staan. Je bent een persoon die duidelijk prioriteiten kan stellen en die niet afschrikt van ad hoc werkzaamheden. Je moet bereid zijn om in verschoven diensten te werken.

Sluit jij aan op het bovenstaande profiel, dan komen we graag met je in contact. Reageer snel met een recent CV en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

WAT BIEDEN WIJ JOU?

Wij bieden je goed werkgeverschap en een goed salaris!

WAAR GA JE WERKEN?

Onze opdrachtgever is gevestigd in Tilburg.