Wanneer je erover nadenkt om een carrièreswitch naar de logistieke sector te maken, is het fijn om te weten dat je genoeg kansen krijgt bij een uitzendbureau. Maar niet bij elk bureau krijg je de garantie dat je echt aan het werk komt, of dat er werk wordt gevonden dat bij je past. Daarom gaat Workfix verder waar andere logistieke uitzendbureaus stoppen. Wij investeren in talent!

Kernwaarden

Je hoeft helemaal niet veel ervaring te hebben om in de logistieke sector te starten. Vaak zijn ambitie en aanleg genoeg. Het is vooral belangrijk dat je de juiste ondersteuning krijgt, voordat je aan jouw nieuwe baan begint. Veel is daarom gebaseerd op vertrouwen. Daarom hebben we bij Workfix een aantal belangrijke kernwaarden:

  • Wederzijds respect en vertrouwen;
  • Eerlijkheid;
  • Behulpzaamheid;
  • Altijd bereikbaar zijn;
  • Hard blijven werken om een oplossing te vinden op ieder probleem;
  • Blijven luisteren naar de medewerker en zo maatwerk leveren.

Door je het vertrouwen te geven dat we altijd klaarstaan en meedenken over oplossingen, weet je precies waar je aan toe bent wanneer je gaat starten in de logistiek.

Vacatures

Maar hoe bieden we je dat vertrouwen precies? Iedereen die behoefte heeft aan een uitdaging en graag in de logistiek aan de slag wilt, kan bij Workfix zoeken naar vacatures die passen. Wanneer je nog niet veel ervaring heeft, blijven we ons vertrouwen geven en werken we samen aan het ontwikkelen van jouw talent. Dat doen we door je een opleidingstraject te bieden die jou volledig voorbereidt op het werk in de logistiek.

Ervaring opdoen

Omdat Workfix een breed netwerk heeft, kunnen we niet alleen een basisopleiding bieden, maar ook ervaring laten opdoen bij grote bedrijven in de branche. Hier leer je meteen de fijne kneepjes van het logistieke vak en kom je erachter wat je echt wil gaan doen. Een heftruck besturen bijvoorbeeld, of de magazijnstellingen aanvullen. Binnen de logistiek bestaan er bijna oneindige mogelijkheden. Het mooiste van alles: je wordt tijdens deze ervaringsperiode betaald en maakt ook nog eens kans om bij het bedrijf te mogen blijven werken.

Investeren in talent

Zoek je dus een mooie baan in de logistiek en wil je door een uitzendbureau serieus genomen worden? Kom dan snel in contact met Workfix, waar echt wordt geïnvesteerd in talent! We hopen je snel te spreken en samen te bouwen aan jouw carrière in de logistieke sector.