Welke opleiding kom jij bij ons volgen?

Bij Workfix zorgen we dat jij kunt beginnen aan je logistieke carrière. En heb je nog niet alle nodige papiertjes op zak om te voldoen aan de sollicitatie eisen? Dan helpen wij jou daar graag mee. Wij investeren in onze medewerkers met geschikte logistieke opleidingen en zorgen ervoor dat jij terecht komt bij de juiste baan voor jou. Workfix Academy is een groot succes! De vele aanmeldingen vanuit onze klanten zorgen dan ook voor leuke bijeenkomsten. Laatst hebben we met een opdrachtgever bij ons op locatie nog een leuke introductie gehad. Ook daar mogen we werknemers voorzien van de juiste kennis en ervaring.

Vergroot je kansen met de juiste opleidingengratis logistieke opleidingen

Als je de juiste opleidingen hebt gevolgd, vergroot jij je kansen op de arbeidsmarkt. Dankzij Workfix Academy kun jij je door ontwikkelen binnen de logistieke branche. Hoe doen wij dit? Als je werkzaam bent bij één van onze opdrachtgevers betalen wij je opleiding tot bijvoorbeeld heftruck, reachtruck of combitruck chauffeur. Hierdoor kun jij gewoon lekker geld blijven verdienen terwijl je de juiste certificaten op zak krijgt. Bekijk alle mogelijke opleidingen bij Workfix Academy. Kies je liever voor een traject? Dan zorgen wij ervoor dat jij binnen twee weken een geldig certificaat in handen krijgen én een sollicitatiegesprek bij een van onze klanten. Je wordt dan direct een werknemer van een geschikte opdrachtgever!

Een persoonlijke aanpak

Bij Workfix denken we actief met je mee. Wij zorgen ervoor dat jij je logistieke carrière kunt beginnen met een baan die bij je past. Door het voeren van uitgebreide gesprekken leren we je goed kennen en kunnen wij ervoor zorgen dat je op de juiste plek terecht komt. Ook voor onze klanten leveren wij goede en passende opleidingen voor hun medewerkers. Zijn er nieuwe medewerkers binnengekomen die de juiste certificaten nog moeten behalen? Wij leveren maatwerk en passen onze werkzaamheden dan ook aan op de specifieke situatie van de klant.

Dé start van jouw logistieke carrière

Wij staan zowel voor onze klanten als medewerkers klaar om te zorgen voor de juiste kennis en ervaring dankzij diverse cursussen en opleidingen. Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek, we vertellen graag meer over de mogelijkheden in jouw specifieke situatie. Ben jij op zoek naar dé baan voor jou in de logistieke branche? Neem dan alvast een kijkje tussen een greep van onze vacatures. We kijken graag naar wat we voor jou kunnen betekenen!