Wij wensen jullie hele fijne feestdagen!

Het einde van het jaar nadert weer en bij Workfix kijken we terug op een jaar vol groei en veranderingen. Het was een jaar van transformatie en ontwikkeling waarin we vooral gericht zijn geweest op het creëren van een veelbelovende toekomst voor ons bedrijf en voor jou, onze gewaardeerde medewerkers en partners! Nu de feestdagen er weer aan komen kijken we dan ook meer dan tevreden terug op 2023, en hebben we vooral heel veel zin in 2024.

Grote veranderingenworkfix logistieke baan

Eén van de meest opmerkelijke veranderingen van dit jaar was de gedeeltelijke overname van Workfix door uitzendbranche-specialist Augias Flex. Deze strategische stap stelt ons in staat om onze dienstverlening te verbeteren en te optimaliseren, waardoor we vanaf heden nóg beter kunnen voldoen aan de behoeften van zowel onze flexwerkers als onze klanten! De overname heeft ons nieuwe kansen gegeven om in 2024 te groeien, waardoor we helemaal klaar zijn voor de toekomst.

Uitbreiding van team Workfix

Ook in 2023 is ons team flink uitgebreid met nieuw logistiek talent! We zijn trots op deze uitbreiding van Team Workfix, waarmee we in staat zijn om nog beter te voldoen aan de groeiende vraag naar onze diensten en om meer mogelijkheden te creëren voor onze flexwerkers en klanten.

Achter de schermen zijn we druk bezig met verschillende spannende initiatieven en plannen voor het komende jaar. We blijven ons inzetten voor het verbeteren van onze diensten, het creëren van nieuwe kansen en het ontwikkelen van innovatieve oplossingen. We kunnen niet wachten om deze plannen met jullie te delen!

Een nieuwe logistieke uitdaging voor in 2024?

Ook in het komende jaar blijven we jullie graag ondersteunen bij het vinden van een passende baan in de logistieke sector. Ons doel is om jou beter te leren kennen, zodat we je kunnen koppelen aan een bedrijf dat perfect bij je past. Op onze website vind je onze vacatures! Neem gerust een kijkje om te zien of er iets interessants voor je tussen zit. Heb je niet alle benodigde kennis en ervaring? Geen zorgen, Workfix Academy staat voor je klaar! Hier kun je certificaten behalen die je nog mist, zodat je in aanmerking komt voor de baan waar je naar op zoek bent. We hopen dat we ook in het nieuwe jaar weer op het vertrouwen kunnen rekenen van al onze gewaardeerde medewerkers en klanten. Samen blijven we werken aan het realiseren van succesvolle logistieke carrières!

Hele fijne feestdagen!

We wensen iedereen alvast fantastische feestdagen en een gezond en gelukkig nieuwjaar! Als je meer wilt weten over onze vacatures, Workfix Academy of hoe we jou kunnen helpen bij het vinden van een geschikte baan in de logistiek, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden naar jouw volgende carrièrestap. Of je nu op zoek bent naar advies, ondersteuning bij het sollicitatieproces of gewoon meer informatie wilt, wij zijn er voor jou, ook in 2024!